Akik ki akarnak lépni az EU-ból, miért nem kínálnak jobb alternatívát?
gyakorlatilag ugyanazt kínálják csak a libsi politikai terror nélkül
érdekes, hogy svájc és nagyon jól megvan az EU nélkül, és amikor nemet mondtak a migrációra akkor nem indítottak ellenük hetes cikkely szerinti eljárást
[ma 20:02]: "(...) mert ha tényleg igaz is, hogy küldenek pénzt, az az átlag userhez sehogy nem jut el. Hozzám sem jutott el."
- Hát úgy valóban nem jutott el hozzád uniós pénz, hogy a bankszámládra utalt volna von der Leyen. De az utóbbi évek szinte összes magyarországi infrastruktúrájában benne van az EU pénze. Autópályák, metrók, közterek (játszóterek, parkok), stb. építése, felújítása. Gondolom, azért az utóbbi tíz évben ezek valamelyikét használtad, talán többet is.
"És ha homár lennék, ami nem vagyok, akkor is hánynék ettől az erőltetett szartól."
- Én se vagyok az, de rám nem is erőlteti senki, hogy az legyek. Téged erőltetnek?
az átlag DK-s visítógép nem fogja fel, hogy az EU-s pénzeket nem azért dobják össze a gazdag államok, hogy dobrev anyukátok azt nektek krumpli formájában szétossza
hanem azért, hogy az ő ipari termékeiket vásároljuk, elősorban ugye németet
és ezért is őrjöng a holland libsi had, mert nem rájuk találták ki a közép-kelet európai bővítést
"Nem hat meg hogy fejlesztik Pesten a metrót, amíg én a fizetésemből nem tudok lakást venni, mert úgy elmentek az árak."
Ez reszben a kormanynak is koszonheto, 10 evnyi EU-s konjunktura alatt osszehoztak egy recessziot, az azert mar valami.
Kezdhetjuk betomkodni a stadionjainkat a hazfalba szigetelesnek, most kezd elerkezni az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!