Más is van aki az összefogásra szavazott, és úgy godolja, hogy talán a legközelebbi választáson a Memo lenne a jobb alternatíva?
Dettó, én hatalmasat csalódtam az egész politikában.
Nagyobb az ellenzékben, mint a Fideszben.
Ha MZP nem indít pártot rászavazok a Kétfarkúra szerintem.
Nálam betelt a pohár igazából, és nem a 2/3 miatt hanem amit műveltek egyesek utána.
#1 Azt megkérdezhetem, hogy a kutya párttól mit vársz?Mármint tegyük fel, hogy ők fogják kormányozni az országot.És akkor mit fognak csinálni?Kotkodácsolnak, meg lesz örök élet?Komolyan kérdezem.
És ha a parlamentbe bejutnának, akkor a kotkodácsolásért felvennék a képviselői fizetéseket, az számodra rendben lenne?
#7.Ezt nekem írod?
Miért, az ellenzék mit csinált? Mindenki beleállt MZP-be, teljes csődtömeg.
Ennek ellenére Jakab felveszi a mandátumát, és elmegy bohóckodni, meg krumplizni a parlamentbe...
Semmivel nem több, hidd el reménykedtem, de az utóbbi napok rádöbbentetek ismét, hogy az ellenzékünk egy nulla és sajna ki kell mondani, semmivel nem ér többet jelenleg mint a kutyapárt.
Hogy mit akarok a szavazatommal elérni ha nem lesz más alternatíva?
Csak élek a jogommal, ha nem tudnak felállítani egy versenyképes ellenzéket Jakab és Gyurcsány nélkül, akkor sem fogok a nácikra meg a Fideszre szavazni, szóval maradnak a kutyák.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!