Szerintetek nem lett volna jobb, ha fennmarad a Szovjetunió, és a Keleti-blokk? Mi a véleményetek erről?
Szerintem rengeteg előnye lenne egy ilyen világnak:
-Az emberek nem politizálnának és mostanra szinte mindenki ateista lenne, nem lennének a mai Magyarországra jellemző családokat szétszaggató politikai és vallási viták
-Nem lenne ennyi stressz, biztos megélhetés és laza munkahelyek lennének
-Kevésbé lennének az emberek konzumidióták, a legtöbb termék állami lenne, a fiatalok nem vernék el a szüleik pénzét mindenféle hülyeségre
-Kb ilyen lenne 2020 karácsonya:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
-Vagy nem lenne Internet, vagypedig külön internete lenne a Keleti-Blokknak a nyugatitól leválasztva, így nem terjednének nálunk az SJW meg Alt-Right eszmék
-Kötelező lenne dolgozni, így nem válnának a fiatalokból NEET-ek meg Incelek
-Állami árszabályozások miatt olcsó lenne minden alapvető termék
Nem lett volna jobb. Ahogy mondod, net valószínű be lenne tiltva.
Amúgy nem húzná sokáig egy ilyen rendszer, azért is omlott össze mert a sok "munkás" felélte az állam pénzét.
#5 Kádár hányszor csinált olyanokat, hogy pl. vallási tanokra hívatkozva gyűlölködött a melegek ellen, aztán kirepült külföldre orgiákra?
Tényleg apropó melegek, Kádár 1962-ben legalizálta a homoszexualitást és teljesen centristán állt hozzá, nem is támogatta, nem is hátráltatta őket, csak békén hagyta őket.
Persze, az csak egy diktatúra volt... Fúúúj!
Nekem ami hiányzik a kádár rendszerböl:
-betiltott cenzúrázott kultúra
-rendőri erőszak kb minden ok ès következmèny nèlkül
-mindenki feljent mindenkit
-ha pl 2 tv-m volt,kijöttek ès az egyiket elvittèk
-a fèl ország alkoholista
-2 èv sorkatonaság miatti egèszsègügyi ès lelki tönkremenès
-olyan korrupció,hogy orbán is alig tudja utolèrni
-müveletlensèg,ostobaság hangosan mindenhol
Stb stb
5.ös voltam,nem èrtem miböl gondolod,hogy bármi bajom van a melegekkel azèrt mert nem akarok újra szabadságomtól megfosztva èlni egy proli leszabályozott rendszerben èlni.
A vallásokat meg rühellem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!