Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik mindenképpen a fidesz...

Akik mindenképpen a fidesz leváltását szeretnék, azok valójában belegondolnak, hogy nem igazán van jelenleg alternatíva?

Figyelt kérdés
Tisztáznám: nem szeretem se a fideszt se az ellenzéket, a fidesz is rossz, ugyanakkor ellenzéki oldalon jelenleg egyáltalán nem látok alternatívát, egyetlen olyan embert se aki érdemben képes lenne a magyar emberek érdekeit szolgálni. Csak végig gondolva, ki lehetne jelenleg miniszterelnök Orbán helyett? Az idegbeteg, megélhetési politikus jakab? Gyurcsány? Gyurcsány neje? Hát nem gondolom, hogy bármi javulna, ha ilyen politikusok kerülnének hatalomra. Én kedveltem anno Vonát, illetve Schiffert, de tekintve, hogy ők már( vagy még) nem opciók, így nem igazán látom, hogy lenne egy folyamatosan erősödő párt, de még csak egy igazán hiteles, kellően karizmatikus politikus sem aki megállná a helyét az ország élén. Akik mindenképpen a fidesz leváltását szeretnék, ők kit látnának jelenleg a miniszterelnöki pozícióban? Van szerintetek jó opció jelenleg?

2022. aug. 11. 15:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk olyan szinten, hogy megkapjuk azokat a pénzeket, amiker Orbán miatt tartanak visszak, vagy, hogy ne Putyin csicskáiként tartsanak számon, vagyhogy legyen megint úniós szövetségese ennek a qva országnak, ilyen szinten!
2022. aug. 11. 15:37
 12/31 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos ilyen politikusunk nincs.

2022. aug. 11. 15:42
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Bajnait azért nehéz lenne pártpolitikusként aposztrofálni -bár nem tudom, hogy egyáltalán elvállalná-e-, ő vele kiegyeznék,
2022. aug. 11. 15:45
 14/31 anonim ***** válasza:
29%
Nincs szövetségesünk, talán Szerbia. Orbán megismétli a sorsdrámánkat. Egyedül maradunk a kakiban.
2022. aug. 11. 15:50
 15/31 anonim ***** válasza:
40%
Na a két tetü bankár a bajnai meg a medgyesi szivatta meg igazán az országot. Válság idején bankmentő csomagot csináltak a lakosságot meg leszarták.
2022. aug. 11. 15:51
 16/31 anonim ***** válasza:
51%
Igazad van, akkor már inkább maradjon Orbán és szimplán csődöljünk be és döljünk össze, mintsem jöjjön valaki, akinek volt már kormányzati tapasztalata, csakazért, mert neked nem tetszik!
2022. aug. 11. 15:53
 17/31 anonim ***** válasza:
47%
Jöjjön valaki csak ne árusítsa ki mégjobban az országot.
2022. aug. 11. 15:55
 18/31 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem van alternatíva:

Mi Hazánk Mozgalom.

Én egyedül még csak őket láttam jól dolgozni a népért (pl. a végrehajtómaffia leleplezése, értelmes, előremutató felszólalások, konkrét célok és programok stb).

2022. aug. 11. 16:09
 19/31 anonim ***** válasza:
70%
A fidesz folyamatosan veri szét az országot.ennek véget kell vetni mielőbb.
2022. aug. 11. 16:09
 20/31 anonim ***** válasza:
32%

Ebben egyetérünk, de nincs senki az ellenzéki oldalon aki képes olyan társadalmi támogatottságot szerezni hogy véget vessen a fidesz ámokfutásának.

Sajnos az ellenzék nagyon rossz úton jár amikor folyamatosan a szavazókat hülyézi egy kis önvizsgálat helyett.

Melyik ellenzéki vezető tette fel a kérdést, hogy mit csináltunk rosszul áprilisban ? Mit kell másképp csinálni 2026-ban ?

2022. aug. 11. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!