Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Katolikus vallásúak 90%-a...

Katolikus vallásúak 90%-a miért ennyire fideszes?

Figyelt kérdés
Akik templomba járnak itt a mi falunkban a sok öregasszony mind fideszes. Sőt a háziorvosom 21 éve katolikus egyház tagja, az is fideszes.. csak gyurcsányoznak. Mindenért sorost, Brüsszelt hibáztatják.. és orbánt szent István királyhoz hasonlítják
2022. aug. 11. 06:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Gyerekek, 1-es, 3-as, 10-es. Értem, hogy még nem jártatok templomban ezért ez idegen Nektek és szerintetek tök menő így véleményt mondani. Azt is értem, hogy párttitkár apu meg anyu erre nevelt Titeket. Ideje felnőni, elmenni, megnézni, nem butaságokat irkálni.
2022. aug. 11. 08:24
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Szóval még mindig az a fáma nálatok, hogy a templomba hülyék járnak, a Fideszre meg hülyék szavaznak? Remélem, hogy miközben ezeket a magvas gondolatokat úgy írjátok, a kisujjatokat eltartjátok a billentyűzettől / telefontól! Már csak egy O1G-zés, erdélyiek románozása és stadionozás hiányzik, és garantált a siker, hogy aki idáig nem meggyőződésből, de jobb híján a Fideszre szavazott, az ezután is így tegyen!
2022. aug. 11. 08:28
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A katolikus ismerőseim kb. 90 %-a többé-kevésbé Fidesz ellenes. Korosztály: 40-75.
2022. aug. 11. 08:41
 14/27 anonim ***** válasza:
42%
Jártunk templomban. A csávó beszél egy csomót. Az emberek énekelgetnek. Az ún. isten baszik megjelenni, és szólni a néphez. Tiszta kamu az egész, még csak a létezésére sincs semmi bizonyíték.
2022. aug. 11. 08:59
 15/27 anonim ***** válasza:
45%

Ha jársz templomba és csak ennyi a tapasztalat, akkor azért mégiscsak Benned lehet a hiba. Oda kéne figyelned.

Amúgy igen vannak olyan - orvosilag igazolt sérülések, betegségek - hogy valaki nem érti rendesen a beszédet hiába figyel. Fogyatékos állapot. Öröklött?

Isten Rád figyel a sérüléseid ellenére is. Remélem találnak Neked gyógymódot.

2022. aug. 11. 09:08
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

1es vagyok, vallásos családban nőttem fel, hittanra járattak, elsőáldozó is voltam, szüleimnek soha köze nem volt se a párthoz, se a KISZhez, nem úgy, mint mondjuk a buzgó keresztényt játszó orbánnak, aki KISZtitkár volt, és akinek az apja párttag és komcsi propagandista volt, ennyit erről.

Az meg egy másik dolog, hogy már 6 évesen is több eszem volt annál, minthogy olyan röhejes hülyeségekkel meg lehessen etetni, hogy valaki vizen jár, vízből bort csinál, visszadja a vakok látását a varázserejével, meg feltámad.

Látod, nem vagyunk egyformák, nekem ilyen sok ész jutott, neked meg olyan kevés, hogy még felnőttként is hiszel ezekben a mesékben.

2022. aug. 11. 09:09
 17/27 anonim ***** válasza:
27%

19-es, nem tudsz egy dolgot sem megerősíteni, sem cáfolni (pl. Isten létét).

Lehet 6 évesen okos gyerek voltál, kár volt úgy maradni. A világ többi része fejlődik 6 éves kor után is. Jobbulást.

(Nem biztos, hogy anyuék mindent elmondtak neked...psszt...)

2022. aug. 11. 09:12
 18/27 anonim ***** válasza:

#19, a rengeteg eszed mellett az elfogadás és a mások világnézetének tolerálása már sajnos úgy néz ki, nem jutott osztályrészül neked.

Hogy ez nevelési hiba vagy egyszerűen a saját jellembeli hiányosságod, azt nem tudom.

2022. aug. 11. 09:14
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

Én elfogadlak kispajtás csak nem érted. Nem érted, hogy Te gázolsz bele az Istenben hívők lelkébe. Mr. Toleráns. Néha gondolkozz. Picit.

Ilyen a fajtád. Nem baj. Béke Veled

2022. aug. 11. 09:17
 20/27 anonim ***** válasza:
76%

Na nézzenek oda, a minden sz-rt betiltogatni akaró retardjobber hirtelen lipsi módra toleranciáról vinnyog, menteN besz-rok :DDD

Egyénként tolerálom a világnézetedet, mert eszemben sincs betiltani.

De attól még a tények azok a tények - a vallás arról szól, hogy röhejes meséket elhisznek a hívek, és abból vezetik le a világot.

És aki a valóság kimondásán felháborodik, az pont ugyanolyan nyominger széfszpészes csicska, mint a szélsőlipsik az amerikai egyetemeken.

2022. aug. 11. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!