A gyerekeim református vallásuak de katolikus álltalános iskolába járnak ahol most kötelezni akkarják öket hogy a helyi katolikus templomba járjanak rendszeresen és elsőálldozásra készitik fel öket szülői bele egyezés nélkül. Hogy van ez?
de miért járnak katolikus iskolába, ha reformátusok?
nyilván, ha ez ekkora gond, akkor komolyan veszed a felekezetet - de akkor meg az első kérdés lép életbe.
utóirat: valami borzalmas a helyesírásod.
A katalikus egyház maga elég érdekes...
Én nem járatnám oda a gyerekemet az tuti... Szent háborúk, bűnök megtérítése pénzért, boszorkányüldözések, tudományok visszatartása és még lehetne sorolni.
Manapság is rohadt erőszakos ez egész gyülekezetük. Inkább vidd máshova.
Kötelezni nem kötelezhetik senkit elsőáldozásra. Én református iskolaba jártam és ott konfirmacio előkészítő volt, természetesen csak a reformátusoknak es az olyan érdeklődőknek, akik még nem voltak megkeresztelve, de a konfirmalni szeretettek volna. Ezen kívül a hittan is kulon volt, nem csak a reformatusoknak, de kulon a római es görögkatolikusoknak is. Beszéljen az igazgatóval, osztalyfonokkel! Ha nem rugalmasak es köteleznek minden gyermeket, akkor azt ajánlom keressen egy masik iskolát.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!