Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Élvezitek azt amit intézett a...

Élvezitek azt amit intézett a kormányotok fideszesek?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, milyen érzés, hogy megvalósul Gyurcsány programja. Végülis adóemelés van, eltapostak pár százezer családot a KATA eltörlésével, mindenki kevesebbet fürödhet és le kell csavarni a termosztátot. Önazonos így is a szavazatotok? Finomabb az 1000 forintos kenyér és a 85 forintos kifli? De nyugi, mert októberben az üzemanyag stopnak is vége. Csak úgy érdekel, mert engem lipsiként tényleg kisegített a 413 forintos euró, elvégre a fertő nyugattól kapom a 3000 eurós havi bérem. De ha ez megnyugtat, itt is 750 a benzin ára, nem csak Magyarországon.

2022. aug. 9. 11:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:

#48 Azért járok ide gyűlölködni, mert nagyanyám 120 ezres nyugdíjat kap 50 év menzai konyhás munkaviszony után.

Azért járok ide gyűlölködni, mert édesanyám 170 ezer forintot kap bolti eladó végzettséggel.

Azért járok ide gyűlölködni, mert bátyjám 220 ezret kap váltókezelőként.

Azért járok ide gyűlölködni, mert apám hetente 6 napot dolgozik mozdonyvezetőként és utána még otthon műveli a kertet, hogy eltartsa magukat és kisegítse az anyját és a fiát. Mert a felesége GYeden nem keres százezreket és a hitelt fizetni kell.

Itt mindenki a saját életét nézi és le sem szarja a körülötte lévő embereket. Meg tehetném, hogy hátat fordítok ennek az egésznek, de szeretem a családomat és érdekel, hogy milyen rendszerben élnek.

2022. aug. 9. 13:32
 52/66 anonim ***** válasza:
38%

#46. "Én csak a két és fél pipás fizetett trollt lepontozni jöttem."

Mindenki tudja, hogy a gyakori az egy libtard szanatórium, így az a furcsa, ha nem vagyok lepontozva. :) Ja, én ezért nem kreálok havonta két új usert, míg a baloknak ez a pontozásos bohóckodás kardinális kérdés. :D Az a legviccesebb, amikor az itteni arányotokból következtettek a valóságra is, aztán jön a menetrendszerű pofára esés.

53/66 anonim ***** válasza:
10%

42 én elhiszem, hogy nálatok szokás újra meg újra nekifutni, díjazom, hogy sosem adjátok fel. Én elsőre megértem a dolgokat.

Nem baj, csak megpróbálhatnátok legalább a kommunikációban következetesek lenni. Nem könnyű, melós dolog.

54/66 anonim ***** válasza:
56%

Élvezik mert annyira ostobák, lásd amelyik a fizetése számának duplázásán örömködik (mert azt már nem tudja kiszámolni hogy az értéke mennyit változott annak a számnak).

Vagy a #9-es szellemi fekete lyuk, aki tyúúúúcsááááány-ra keni azt, hogy alapvető logikus gondolkodásra nem volt képes, és még el se olvasta azt a szerződést amit aláírt...

Meg azért is, elmondták neki hogy ha tyúúúúcsááááány lenne, akkor megsemmisült volna a világegyetem is...

2022. aug. 9. 13:40
 55/66 anonim ***** válasza:
60%

#56. "Vagy a #9-es szellemi fekete lyuk, aki tyúúúúcsááááány-ra keni azt, hogy alapvető logikus gondolkodásra nem volt képes, és még el se olvasta azt a szerződést amit aláírt..."

A Gyurcsány-kormány és szavazóinak egyik legnagyobb gusztustalasága volt, hogy nem csak rászabadították bárminemű korlátozás vagy figyelemfelhívás nélkül az ország felkészületlen lakosságára a korlátlan devizahitelezést, de még utólag is pökhendi módon szidják őket, mondván "miért nem olvasták el a szerződést". Mellesleg ezidőtájt olyan abszurd dolgok mentek, hogy bementél hitelt igényelni a bankba és azt mondták, hogy náluk forinthitel most nincs. A hitelfelvevő tehát választhatott, hogy felveszi a kockázatos devizahitelt, vagy nem kap hitelt. Óriási, mi? Aztán meg jön ez a patkány arrogancia az állítólag szolidáris baloktól, és nem értik, hogy miért nem nyerhetnek választást soha többé. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

2022. aug. 9. 13:46
 56/66 anonim ***** válasza:
0%

#58 én akkor is szídtam őket. Devizahitel károsultak egyszerű idióták. Csak olvasni és tájékozódni kellett volna, ami láthatóan azóta sem megy nekik.

Nem volt forinthitel? De volt, csak annak a kamatai már nem néztek ki annyira jól... csak a válság közben, utólag, akkor már nagyon is jól néztek ki ;)

Egyébként pedig "addig nyújtózkodj amíg a takaród ér". Én nem vagyok szolidáris az idiótákkal, és balos sem. A fideszesek viszont úgy tűnik balosok, bár nem szolidárisak.

2022. aug. 9. 13:52
 57/66 A kérdező kommentje:

#58 Szüleim tudtak felvenni forint alapú hitelt. Magasabb volt a kamata, de fix volt. 20 éven át becsülettel fizették és nem kellett azon izzadniuk, hogy tudják-e fizetni a törlesztőt következő hónapban is.

Gyerek voltam a Gyurcsány korszakban, mi is szegények voltunk. De engem nem is érdekel a Gyurcsány. Alkalmatlan volt, le lett váltva. Jelenleg a fidesz is alkalmatlan valamiért mégsem váltják le. Leginkább azért, mert lehet a Gyurcsánnyal riogatni. A fidesz és a DK kéz a kézben jár egymással és egymást segítik ki.

2022. aug. 9. 14:19
 58/66 anonim ***** válasza:
81%

Ezt az érvet úgy bírom:

"Az áremelés minden országban megvan, nálunk az a nagy baj hogy alacsonyak a keresetek"

Ez kb olyan, mint hogy "teljesen jó a súlyod, csak lehetnél 20 centivel magasabb."

2022. aug. 9. 14:24
 59/66 anonim ***** válasza:
77%
2022. aug. 9. 15:15
 60/66 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2022. aug. 9. 17:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!