Élvezitek azt amit intézett a kormányotok fideszesek?
#40. A teljes válasz, amire reagáltam, ez volt:
"ja, hogy ők tartsák be a szerződést, de mi azt csinálunk, amit akarunk? ha ez szembe egy az egész eus tagság feltételeivel, akkor is? ez egy érdekes nézőpont"
Melyik konkrét sorodra nem reagáltam, milyen megvas gondolatod cáfolata maradt ki? :)
Én csak azt nem értem, hogy ilyen külföldön nagyon jól élő emberek, mégis mitől ilyen boldogtalanok, hogy állandóan visszajönnek gyűlölködni, ide is, fb-ra is.
Ha én boldog és elégedett vagyok, akkor nem arra fordítom az energiáimat, hogy azzal foglalkozzak, hogy hol, mi rossz. Élem és élvezem az életem.
Persze nekem is vannak ilyen külföldön nagyon jól kereső ismerőseim. Külföldön minden jobb, minden olcsóbb. De annyit nem engedhetnek meg magának, hogy ahol élnek, ott menjenek fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, vagy orvoshoz, mert az drága :D Inkább hazajönnek ezeket elintézni.
#28 Ha a kormány, aminek az a feladata, hogy vezesse az országot nem figyel a piaci változásokra és nem reagál rá, akkor nem a kisnyugdíjas Marika néni a hülye.
A nagy liberális baloldal már a választáskor is a rezsicsökkentés FOKOZATOS kivezetéséről és kiváltásáról beszélt, valamint arról, hogy mindenki felelősségteljesen fogyasszon. A kormány ekkor osztott ki a családoknak adóvisszatérítést és vett fel 1000 milliárdos hitelt. Ez a felelős helyzetkezelés?
Nálunk a kormány azzal kampányolt, hogy ötöd áron vesszük a gázt és 2036-ig biztosított az ellátás. A kormány minden vétót belengetett, kibúvót kaptunk az olajembargó alól, mégis energia vészhelyzet van.
Nálunk az adófizetők pénzéből, tízmilliárdokból építették fel a paksi atomerőművet. De úgy látszik, hogy ez "csak" dupla árra volt elég. Nálunk a geotermikus erőműre szánt források hirtelen eltűntek és maradt a gáz, fa, szén. A gáz az oroszok, a fa és a szén a helyi politikusok biznisze.
A KATÁT a fidesz vezette be és a fidesz volt az is, aki úgy hagyta hosszú évekig és nem követte nyomon az állapotát. Erre nem az a reakció egy inflácis helyzetben, hogy százezrek életét tesszük tönkre.
Lehet, hogy te 400.000-et keresel, de a magyar lakosság jelentős hányada ezt nem teheti meg.
#45. "az eus feltételek"
Tudod kisfiam, ez úgy működik, hogy ha probléma van, az arra felhatalmazott szerv kivizsgálhatja, és ha igazolja a problémát, akkor fel lehet függeszteni a péntek kifizetését. Itt azonban marhára nem ez történt, itt tárgyalás sem volt, csak ítélet. Ez viszont azt jelenti, hogy az EU a saját maga által felállított szabályait szarja telibe. Nyilvánvalóan látszik, hogy politikai alapú a dolog, nem pedig a "korrupció" a gond. Nem véletlen, hogy rajtunk kívül a lengyelek vannak folyamatosan b@sztatva, nem pedig mondjuk a románok vagy az olaszok, akiknél amúgy a valóságban sokkal durvább méreteket ölt a korrupció, mint itt, de azzal most valamiért nem kell foglalkozni, csak a magyarokkal. :) És nektek ezt csont nélkül lenyomják a torkotokon, még tapsoltok is hozzá. Hát ez a probléma. Gondolom a 444-en ezt nem írták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!