Élvezitek azt amit intézett a kormányotok fideszesek?
#22 Ez egy elég kisarkitott példa. Már csak ha azt veszed, hogy az elmúlt 10 évben mindenhol konjunktúra volt és ömlött az EU-s forrás az országba. Meg mondjuk 10-15 éve a világ messze nem tartott azon a fejlettségi szinten, mint most. A konjunktúrát az állam nem a lakosság életszínvonalának fejlesztésére és a hazai ipar erősítésére használta fel. Lett helyette egy rakás külföldi beruházó és telep, ami rövidtávon emelt a béreken, hosszútávon ezt lekövették az árak és a hazai termelőerő nagyrésze megszűnt. Elég csak az agráriparra nézni.
#24 Attól, hogy továbbtanulsz és a családod diplomásokból áll nem leszel több a kétkezi munkásnál. A tudást nem így értettem. Végzettség és ismeret messze nem ugyanaz.
Ösztönözhette volna az állam ezt a szektort nagyon régóta. Most bukik ki, amikor többszörös a kereslet és a kínálat nem győzi. Ha rezsicsökkentés helyett a piacot,a képzést fellendíti, ösztönzi a lakosságot a beruházásra, akkor nem itt állnánk most. Lett volna rá lehetőség, lett volna rá EU-s pénz.
Azért van visszatartva az EU-s pénz, mert Magyarország megszegte a szerződésben foglalt feltételeket. Mert ugye a csatlakozásnak voltak feltételei, amit a kormány elfogadott.
Elégedett vagyok a fidesszel.
Amíg a nyugat európaiak 750ért veszik a benzint, én már fél éve 480ért.
Az,hogy megszüntették a kata-s adóelkerülést, az is jó. Egyszerűen nem fair, hogy havi 1 milliós bevétel mellett 50 ezer ftot adózzon valaki, míg nekem majdnem a bruttó fizetésem fele adó.
Örülök, hogy megmaradt a rezsicsökkentés. Beleférek mind az áram, mind a gáz keretbe. És ehhez nem kell lecsavarnom semmit, mert jól le van szigetelve a házam.
Azzal a szigeteléssel, amit a fidesz otthonfelújítási programjából vettem.
Örülök, hogy csak 12% az infláció, amivel az EUban az alacsonyabb inflációjú országokhoz tartozunk, noha a mi közvetlen szomszédunkban zajlik a háború.
Örülök, hogy a határainkat megvédi a fidesz, nem jönnek be az erőszakos migránsok.
És végül, örülök, hogy nem olyan csoporthoz tartozom, akik a gyakorikerdeseken próbálnak meg uszítani, mocskolódni, gyűlölködni.
Nyugodtan fetrengjenek csak a balosok a saját gyűlölködésük mocskában.
Én szeretem a hazámat, szeretek itt élni.
a Kata-t ők találták ki. folyamatosan lehetett volna vizsgálni, hogy ki hogy veszi igénybe. az, hogy most egy tollvonással megszűnik, pont azt jelenti, hogy egy előre kiszámítható bevétel kiszámíthatatlan lett.
azt meg, hogy nincs pénz, nem kéne csak a háborúra fogni. választások előtt két kézzel szórták. már akkor elhangzott, hogy nem kéne kiüríteni a kasszát
Imádom az ellenzéki agytrösztöket :))
Nem jön eu-s pénz
Minden eus pénzt ellopnak mondják (mármint ami nem jön)
Mer-a-közbeszerzéseket-is (abból az eus pénzből nyerik, ami nem jön, de ellopták - mondják ők)
A média a kormány kezében van - lásd előző komment (de a francért fizet az ellenzék Tóta W. Árpikának, ha a szerencsétlen a cipőjét nem tudja bekötni?)
Mer a választási rendszer (szóval bár csökkent a létszám a parlamentben nem látjuk az összefüggést a körzetek számának csökkenése és a szabályok változása között - matek 1-es)
#37. "már akkor elhangzott, hogy nem kéne kiüríteni a kasszát"
Igen, az ellenzék nagyon szerette volna, ha nincsenek választás előtti osztogatások, de ugye nem akarod becsapni magad azzal, hogy ezt a felelős költségvetés miatt mondták, amiben amúgy bármelyik évben lekörözte őket a Fidesz? Szimplán arról volt szó, hogy nagyon féltek, hogy az osztogatások jót tesznek a Fidesz népszerűségének, az ellenzékének meg nem. Mágia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!