Miért nem törlik el egységesen mindenkinek a benzinárstopot?
Figyelt kérdés
Ha tankolni akar, akkor fizesse csak ki az üzemanyagot beszerzési áron, nem értem miért kell ezzel szórakozni..2022. júl. 30. 15:15
11/19 anonim válasza:
Majd eltörlik, két hónap és vége..
12/19 anonim válasza:
Mert sok ember kerülne lehetetlen vagy nagyon nehéz helyzetbe és ezzel sok szavazót veszíteni a kormány. Kérdés meddig tudja fentartani ezt az ársapkát.
13/19 anonim válasza:
Eleve nem kellett volna ilyen helyzetbe juttatni az országot, hogy a fele képtelen legyen a piaci árat kifizetni.
14/19 anonim válasza:
Engem meglepett a Fidesz. Én azt a húzást vártam tőlük hogy eltörlik a benzinárstopot mindenki a piaci árat fizeti kivéve a nagycsaládosokat, ők továbbra is 480ftért tankolhatnak.
Hát nem felháborító, nagycsaládosok!
15/19 anonim válasza:
14, és, hogyan ellenőrzöd, hogy valaki nagycsaládos? Ennyi ésszel szabadlábon bakker 🤣
16/19 anonim válasza:
És hogy ellenőrzik, hogy az autóm céges autó? Odaállok, tankolok és kész.
17/19 anonim válasza:
A benzinárak alacsonyan tartása egyfajta jóléti intézkedés.
18/19 anonim válasza:
16, ennyire ökör nem lehetsz 🤣 Olvasd el a rendeletet.
A kutas el fogja kérni a forgalmit. Abban meg azonnal látszik, hogy céges-e, vagy sem.
19/19 anonim válasza:
Bemondásra fog menni, mindenki becsületében bíznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!