Akkor esélyes hogy holnaptól vége a benzinárstopnak?
Hernádi Zsolt tájékoztatta a kormányt, hogy az ellátásbiztonság miatt meg kell szüntetni az árstopot vagy legalább szűkíteni a jogosultak körét. A kormány ezt hivatalosan is tudomásul vette, holnapra rendkívüli kormányinfót hív össze.
Akkor ezek alapján esélyes hogy megszüntetik?
Persze, mert Hernádi már nagyon sír. Ahelyett hogy elmenne nyaralni horvátba.
Mondjuk eddig a fidesz azt hazudta, hogy a baloldal venné el az árstopot. De nem baj olcsó farhát még lesz. Így a borsodn@znádi Marika néni továbbra is élteti majd Orbánt.
Ideje már.Nem kell diszkriminálni a külföldi rendszámos autókat,nem tehetnek róla.Másik meg az hogy itt az átlagbér 400 000 HUF,akkor mi a probléma?
Kifizethető ennyi fizetésből a rendes ár,nem?:)
Na akkor?Én nem kaptam még életemben 496 000-et de ha a felmérés aszongya akkó biztos úgy van csak nem tudok róla hogy milyen jól keresek:)))
Gazdagság van itt és luxusban él a nagy átlag😊😊
"Na akkor?Én nem kaptam még életemben 496 000-et de ha a felmérés aszongya akkó biztos úgy van csak nem tudok róla hogy milyen jól keresek:)))
Gazdagság van itt és luxusban él a nagy átlag😊😊"
Az átlag azt jelenti hogy van aki alatta keres és van aki többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!