Másnak is ilyen érzése van, hogy most kezd összedőlni ez a rendszer?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenki mindig elképzelhetetlennek tartja, pláne ekkora választási győzelem után, amit most kapott a fidesz. Mégis ahogy figyelem most az eseményeket, állandóan ez az érzés jön elő bennem, hogy itt a vége, az első dominó ledőlt, kezdődik a megállíthatatlan lavina, a fidesz végnapjai innen karnyújtásnyira vannak. Még azt is kinézem, hogy ez az Orbán nevű kicsi diktátor elmenekül, aztán nem látjuk többet.2022. júl. 18. 17:01
A kérdező szavazást indított:
Hamarosan itt a fidesz rendszer vége, jól érzed!
A büdös életben nem lesz vége! Ha Orbán egyszer kiöregedik, Orbán Gáspár/Ráhel veszi át az egyeduralmat, a fidesz 2050-ig minimum marad!
44 szavazat
1/19 anonim válasza:
Szerintem úgy fogja végezni mint nagy szellemi elődje Ceausescu.
3/19 anonim válasza:
Annyira lehetetlen pedig. Nem tudni ezt, de lehet, hogy lesz valami.
A szavazás második opciójához annyit, hogy aligha a gyerekei követik majd Viktort, hanem valaki a Fideszen belül. Szerintem Gulyást vagy Kocsist szánnák Viktor utódjának.
4/19 anonim válasza:
hát ahogy eddigi tüntetéseket nézem nem lesz itt semmi...én örülnék legjobban ha fidesz bukna! de ugyse lesz semmi inkább magyarok többsége csöndben türi egészet
5/19 anonim válasza:
Nekem az az érzésem, hogy hideg telünk lesz egész Európában.
6/19 anonim válasza:
100% felett lesz az infláció, akkor is 120%-kal fidesz fogja nyerni a választásokat.
7/19 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg, most teljesedik ki az a rendszer, amin már több mint száz éve dolgoznak a világ vezetői.
8/19 anonim válasza:
Utolsónál a pont.
Koronavírus miatti kényszer intézkedések csak a bemelegítés volt, megnézték az emberek ingerküszöbét.
Most megadják majd az i-re a pontot a hatalom igazi irányítói.
9/19 anonim válasza:
"magyarok többsége csöndben türi egészet"
Azt, hogy kikapcsolják a gázát/villanyát, vagy azt, hogy ráterhelik az ingatlanára és végül elárverezik?
10/19 anonim válasza:
#9: ennél egyelőre még nem tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!