Miért nem törlik el egységesen mindenkinek a benzinárstopot?
Figyelt kérdés
Ha tankolni akar, akkor fizesse csak ki az üzemanyagot beszerzési áron, nem értem miért kell ezzel szórakozni..2022. júl. 30. 15:15
1/19 anonim válasza:
Mert hisztizne a sok ruppótlan 🤣
2/19 anonim válasza:
Én sem értem. Végre lenne elég benzin, a Fidesz népszerűsége meg max. 1%ot csökkenne ideiglenesenen.
3/19 anonim válasza:
De akkor a tömegközlekedés is legyen piaci alapú.
6/19 felkelhetetle válasza:
Talan mert a benzin ár az nem csak azokra vonatkozik, akik benzint vásárolnak
Szerinted pl a boltba a termékek a saját két lábukon kerülnek az üzletekbe?
7/19 anonim válasza:
6, és szerinted most mit csinált a kormány? A céges autók mától piaci áron tankolnak. Tehát brutális házhozszállítási (GLS, DHL stb.) és fogyasztási cikk drágulás lesz (A Tesco kamion ugyanis nem a sofőr Pista tulajdonában van)
8/19 anonim válasza:
Vannak már elektromos teherautók.
9/19 anonim válasza:
8, ja, csak az áramdíj az egekben lesz :)
10/19 felkelhetetle válasza:
8
Sőt még repülő autók is vannak, attól még nem jelenti azt hogy jellenleg megérné megvásárolni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!