Ha anyukam nevén van mindkét autóm, akkor igénybevehetem a hatósági áras benzint, ugye?
Nem igényelni hanem igénybe venni. De akkor megnyugodtam!😮💨 nagy kő esett le a szivemrol.
26/n
Szilvi
5-ös válaszoló, én nem lennék az okt. 1-ben sem biztos. Hozzányúltak az ársapka intézkedéshez, ami azt jelenti, szarban vannak. Ráadásul a marhagulyás a rezsicsökkentés-csökkentés bejelentésnél közölte, hogy ha szükséges, bármikor hozzányúlhatnak ehhez az intézkedéshez okt 1 előtt is. Már akkor tudta hogy aug. 1-től kik tankolhatnak olcsóbban, csak nem mertek annyi szart azonnal az emberek nyakába borítani. Ahogy már most tudják milyen újabb baromságot jelentenek be majd augusztus második felében, vagy szept. elején. Folyamatosan adagolják a szart, csak a kérdezőhöz hasonló naiv emberek nem látják.
Kérdező, miért épp a magánszemélytől ne vennék el? Te fizetsz meg így is mindenféle intézkedést, amit idén ezek bevezettek, hát nem veszed észre? Nem látod a boltokban a pluszt mindenen? A szolgáltatásokon nem látod az áremelést? Nem csak azért vannak ezek, mert minden drágul, hanem mert Viktor királyod nem volt olyan tökös legény, hogy azt mondja "ennyi volt gyerekek, ez a sok maszlag, amit összehordtunk itt évek alatt, kamu". Nincsen semmiféle rezsicsökkentés, semmiféle ársapka semmin! Amit levettek az étolajról, meg a lisztről, csirkéről stb., aztán rátették az összes többire. Tényleg nem fogod fel?
Kíváncsiskodom:
"mindkét autóm az anyukám nevén van"
Ha igaz.......
mondom, ha igaz ;) akkor is vajon mi okból lett a Te két autód, a Mama nevére íratva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!