Ha bevezetnék, hogy választható lenne a hatósági áras és a piaci áras fizetés tanokláskor, akkor te melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Így akik ördögtől valónak tartják a hatósági áras benzint, nyugodt szívvel tankolhatnak piaci áron is.
Ezzel támogatva az olajipari vállaltokat, és üzemanyag értékesítőket.
2022. jún. 16. 15:56
1/19 anonim válasza:
Feltaláltad a spanyolviaszt!
Ja, nem....
Prémiumot, ami piaci áras, most is választhatóan lehetséges tankolni.
2/19 anonim válasza:
Nyilván a 480 forintos benzint választom október 1-ig (most eddig szól az ársapka érvénye), és nem az olajcégek és értékesítők kárán örömködve.
3/19 anonim válasza:
Cserébe kevesebb adót kell fizetnem?
4/19 anonim válasza:
Tényleg nem érted, hogy a különbözetet kamatostól fogják beszedni az egyre értéktelenebbé váló forinttal, az inflációval, a gazdasági visszaséssel?
5/19 anonim válasza:
Én megvenném a tejet 350-ért, de akkor a pizzás csigát a korábbi áron adják nekem, még mielőtt ráterhelték a hatósági árak miatti kiesést.
Bocs, benzinnel nem foglalkozom, nincs autóm.
7/19 anonim válasza:
Miért drágult ennyire drasztikusan a kőolaj, keveset termeltet ki az OPEC?
8/19 anonim válasza:
Kérdező, az értelmetlen kérdésedből is látszik, hogy fogalmad sincs a problémáról, hogy milyen rendszerszintű problémákat generál az árstop (pl. ellátásbiztonság, kutakat zárhatnak be, stb.), és hogy hogyan épül ez be a szolgáltatások árába, amelyek áremelkedésében te is megfizeted az árstopot, miközben örömködsz, hogy olcsón tankolsz
9/19 anonim válasza:
Azt választanám, hogy nekem adják ingyen.
10/19 anonim válasza:
Ha cserébe nem kellene mindenki más tankolását is fizetnem, akkor oké a piaci ár. De amíg az én adómból is fizetik mindenki tankolását, addig én is igénybe veszem, legalább kis része az aómnak hozzám kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!