Még így is jóval kevesebb rezsit fogunk fizetni, mintha az egész piaci áron lenne.
2022. júl. 28. 20:59
12/21 anonim válasza:
Még mindig azért a bohócért sírtok? Szánalmas.
2022. júl. 28. 21:11
13/21 A kérdező kommentje:
#12 A Fideszre szavazni egyáltalán nem szánalmas, jó???
2022. júl. 28. 21:21
14/21 anonim válasza:
én Olaszországban laktam januárig
magasabb volt a fogyasztásom, mert a lakásban minden szobában beépített klíma volt, ami télen nyáron ment
20-25 euro között fizettem
itt jóval kevesebb fogyasztásra fizetek havi 5-6e forintot
2022. júl. 28. 21:32
15/21 anonim válasza:
Nem, a Fidesz és a szavazói mentek volna a gulágra.
2022. júl. 28. 22:04
16/21 anonim válasza:
15. Most itt sírsz, miközben ha nem a Fidesz nyer, akkor is drágább lett volna a rezsi. Nem volt fenntartható ez így. Tanulj meg spórolni, hogy ne b@sszuk szét még jobban ezt a szerencsétlen bolygót.
2022. júl. 28. 23:26
17/21 anonim válasza:
16 - Mit képzelsz, meg akarod mondani hogy mit csináljak? Ki vagy te??
2022. júl. 29. 00:29
18/21 anonim válasza:
17.
Egy olyan ember vagyok, aki veled ellentétben, rezsiemelés nélkül is képes kevés áramot, gázt és vizet fogyasztani a családommal együtt. Így hát alig fogjuk megérezni az áremelkedést veled ellentétben, aki itt sír a Gyakorin.
2022. júl. 29. 00:34
19/21 anonim válasza:
8 majd a maffia erre is ad valami kedvezményt a fattyak után. Rájuk szavaztál? Akkor kussolj
2022. júl. 29. 00:59
20/21 anonim válasza:
18 - A kérdésre nem válaszoltál a főnököd viszont igen: náci. Sajnos veled ellentétben nem vagyok Superman.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.