Már áprilisi választásokkor lehetett tudni hogy nem tartható a rezsicsökkentés, Fidesz már akkor tudta hogy el fogja venni valamilyen formában?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 06:41
1/18 anonim válasza:
Persze hogy előre tudták ahogy minden épeszű ember is, hogy amit elodztogattak azt vissza fogják szedni kamattal együtt.
2/18 anonim válasza:
Tök egyértelmű: ezeknek van mindere forgatókönyvük, előre látnak ezek ezerrrel.
3/18 anonim válasza:
Pesten átlag ember 3-400 nettókat keres, ahol apa anya dolgozik simán 600-800 ezer nettóból él egy átlag család, plusz pótlékok. Röhögve kifizetik azt a 1-200 ezres rezsi többet.
4/18 anonim válasza:
Mi szóltunk előre, de akkor ugyanúgy lehülyéztek minket, mint az ukrán háborúnál, hogy nem, nem lesz háború, vagy a két számjegyü inflációval, áá úgyse lesz, hülyék vagyunk, meg a rekord forinttal... nincs is drágraság, miről beszélünk mi?!... ez volt a mantra a rezsivel is, hülyék vagyunk, hogy szóltunk... na
5/18 anonim válasza:
3as, lehet, hogy ennyit keresnek én nem Pesten élek, nem tudom, de biztos igazad van, csak a röhögvéhez még tedd hozzá a 12%-os inflációt, hogy 500Ft egy liter tej és 1000 ft az étolaj, meg egy kiló kenyér. Könnyű a vidéki fotelből osztani a városiakat, de ők ugyanúgy szivnak a kormány miatt, mint bárki más. Hiába a 8kilós bevétel, ha az infláció elviszi!
6/18 anonim válasza:
Pesten előny most, ha valaki panelproli: 22-46 nm-es lakás, távhővel, minimális villanyszámlával...és en bloc minimális rezsivel. Most a sok sznob megy a levesbe, akiknek (ketten vannak), de kell a nagy hodály 100-300 nm-es lakás...Hááát..majd mindenki távhős lakást akar majd venni, ha ugyan el tudha majd adni a nagy gázosát.
7/18 anonim válasza:
"de kell a nagy hodály 100-300 nm-es lakás"
Pont egy ilyet örököltem meg falun, amit nem tudok eladni sem. Te tényleg azt hiszed, hogy mindenki rongyrázásból, meg sznobériából él ilyen ingatlanban? A falunk nagy része olyan idős emberekből áll, akik annak idején, amikor még divat volt több generációnak együtt lakni, megépítették az ilyen hodályokat, amiben most 1-2 ember maradt és eladhatatlanok, benneragadtak ezekben a házakban. Fogalmad sincsen a mai magyar vidéki valóságról.
8/18 anonim válasza:
Sajnos sok ilyen sznobot ismerek...Bocsi, nyilván nem mindenki az, de nekem az összes kollégám ilyen...
9/18 anonim válasza:
Persze, Matolcsy és Varga Mihály nem hülyék, ők még viszonylag jól csinálnak egy-két dolgot. Rendesen tájékoztatták Viktorékat és a kampánystábot a gazdasági veszélyekről, ebben biztos vagyok. Tudták jól, hogy teljesen ki fog ürülni a kassza, ha így folytatják. Már csak azt nem értem, hogy ezt milyen terv alapján hozták össze? Mit gondolnak..? Nagyon-nagyon az elején vagyunk még a válságnak, és már most pánikdöntéseket hoznak. Ezek egyáltalán nem előre tervezett manőverek voltak. Nincsen jól megmagyarázva a fideszeseknek, hogy mit kellene gondolniuk a helyzetről, csak ostoba terelések vannak.
10/18 anonim válasza:
"ahol apa anya dolgozik simán 600-800 ezer nettóból él egy átlag család"
Ne fárasszál már, annál egyedül többet keresek, pedig ha valaki én aztán átlagos vagyok, vagy még inkább az alatti képességű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!