Már áprilisi választásokkor lehetett tudni hogy nem tartható a rezsicsökkentés, Fidesz már akkor tudta hogy el fogja venni valamilyen formában?
Szivesen megveszem azokat a házakat,.amiket nem tudtok eladni DE én mondom meg az árat rá!!
El mehet az osszes ilyen f...szparaszt, aki a nagyannyja idejében épült felujitandó romhalmazáérz elkér 40-50 milliót, mert "ennyi a piaci ára".
Rohadjon rátok szívből kivánom!!
7! Mondjuk inkább neked nincs fogalmad, mert nem ilyen a vidéki valóság! Mi neked a "hodály"? A Kádár kocka vagy a parasztház? Mert a vidéki házak 90% a ezek közé tartozik.
Amúgy meg add olcsóbban! Ennyi a trükk nem kell 15-20 milliót kérni egy bikaröcsögösi Kádár kockáért, kérj 4-5 milliót és el fog kelni!
#12, kérj 4-5 milliót és el fog kelni!
És azzal pénzzel törölje a picsáját? Vagy mi? Mert lakást nem fog tudni venni rajta.
#14, 13! Mondjuk vegyen föl hitelt vagy keressen jobban.
A bikaröcsögi kádárkockákban jellemzően kisnyugdíjasok laknak, mint ahogyan fentebb már említették volt.
Eladni nem tudják, hitelt nem kapnak (ha kapnának, miből fizetnék vissza), munkát nem kapnak. (70-80 évesek)
Őket ez a tél el fogja vinni...
Egy "Zs" kategóriás kis faluban a felújitott kádárkicka 45m volt hirdetve, elmentünk megnézni. Szivesen bekoltoztunk volna megvettuk volna, majd 2 hetre kozkik hogy az ára már 52m.
Hát én még mondtam, akkor hirdesse tovább....
És még hirdeti is. Pedig decemberbe 45m gazdagabb lett volna.
15! Gondolom idösek otthonáról se hallottak...
Komolyan mondom ne poènkodjunk már!
Amúgy egy Kádár kocka mióta hodály?
Ha meg ragaszkodik hozzá hogy ott lakjon be kell költözni a legkisebb szobába és azt füteni 17 fokig.
Lehet itt sivalkodni, hogy elviszi öket a tél de leírtam a megoldásokat, adja el valódi árban vagy spóroljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!