Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért hőbörög...

A balliberálisok miért hőbörögnek,hergelnek és hitlereznek Orbán legutóbbi beszéde miatt?

Figyelt kérdés

Lényegében azt mondta, hogy a közép-európaiak hasonlítanak egymásra(bőrszín, vallás, viselkedés, közös múlt), ezért "fajilag" (Tehát bőrszín alapján) nem keveredtek. Arra is utalt, hogy itthon demográfiai probléma van, ami ellen tenni kell.

Nem tartja helyesnek, hogy harmadik világbeli, idegen kultúrájú emberek ellepik Európát, ami feszültséget okozhat.

Mi rosszat mondott? Szerintem csak az igazat mondta.

2022. júl. 26. 05:06
 81/95 anonim ***** válasza:
33%
80-as! Nem csak liberósok, vannak itt muszlim fanatikus migrációs hátterűek is.
2022. júl. 28. 09:52
 82/95 anonim ***** válasza:
18%

81-es user: wanderowa, kit érdekelnek az állítólagos kamu privát üzeneteiddel kapcsolatos gyermeteg sirámaid, ha itt a nyílt fórumon képtelen vagy megvédeni álláspontod, és sorra veszted el a vitákat?

Felőlem akár készíthetsz képet photoshoppal 2 perc alatt pár kamu privát üzenetről is. Leszarom. Itt álld meg a helyed a nyilvánosság előtt!

2022. júl. 28. 09:55
 83/95 anonim ***** válasza:
82: csak demonstráltam a vitakúltúrádat a világ kúltúráltabb részének, amit érzésed szerint te meg sorra megnyersz.
2022. júl. 28. 10:14
 84/95 anonim ***** válasza:
11%

"a világ kúltúráltabb részének,"

Tehát az internacionalista (modern nevén globalista) olvasás helyett filmeken Netflixen felnőtt tanulatlan proli származék családból való lakótelepi tömegembereknek?

2022. júl. 28. 10:22
 85/95 anonim ***** válasza:

84: Nem. Azoknak, akiknek nem a mások felmenőinek sértegetése az utolsó érve.

Mellesleg amikor felnőttem, nem hogy Netflix nem volt, hanem még Internet sem.

2022. júl. 28. 10:30
 86/95 anonim ***** válasza:
48%
Tudod, ahol gyűlölködni rossz, nem pedig kultúra és nemzethy büszkeség :)
2022. júl. 28. 10:31
 87/95 anonim ***** válasza:
42%
38 éves vagyok, az én gyerekkoromban max Szomszédokat és Dallast néztünk még, később meg X Aktákat, mégse lettem homofób, rasszista és mégis tudok úgy együtt élni más közösségekkel, hogy ne utáljak bárkit is azért, mert más, mint én, vagy a többség. Semmi bajom a melegekkel, az arabokkal, a zsidókkal, de még a cikányokkal se, amig békén hagynak és nem bántanak senkit!
2022. júl. 28. 10:38
 88/95 anonim ***** válasza:
62%

"muszlim fanatikus migrációs hátterűek"

Azok mik?!

2022. júl. 28. 10:44
 89/95 anonim ***** válasza:
37%

": Nem. Azoknak, akiknek nem a mások felmenőinek sértegetése az utolsó érve."

Nem sértegetés hanem szimpla tény, hogy az IQ 80%-a genetikai örökség eredménye, és hát mégis mit várhat az ember ilyen családi háttérrel rendelkező emberek esetében.

Végülis tökmindegy, hogy Netflixen csöpög a prolivilágnak gyártott szenny vagy a kábel TV-n a kereskedelmi TV-k jóvoltából.

2022. júl. 28. 10:46
 90/95 anonim ***** válasza:
17%

"Azok mik?!"

Nem tudod mi az a migráció, vagy a muszlim szót nem ismered?

Google a barátod, ha már általános alsóban sem tanultál semmit. Elvették az időt a tanulástól a gagyi rajzfilmek , később meg az akciófilmek?

2022. júl. 28. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!