Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért hőbörög...

A balliberálisok miért hőbörögnek,hergelnek és hitlereznek Orbán legutóbbi beszéde miatt?

Figyelt kérdés

Lényegében azt mondta, hogy a közép-európaiak hasonlítanak egymásra(bőrszín, vallás, viselkedés, közös múlt), ezért "fajilag" (Tehát bőrszín alapján) nem keveredtek. Arra is utalt, hogy itthon demográfiai probléma van, ami ellen tenni kell.

Nem tartja helyesnek, hogy harmadik világbeli, idegen kultúrájú emberek ellepik Európát, ami feszültséget okozhat.

Mi rosszat mondott? Szerintem csak az igazat mondta.

2022. júl. 26. 05:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
87%
Buta vagy, alapvető biológiai fogalmakkal nem vagy tisztában. A bőrszín és a faj fogalmak nem ugyanazok. Egy emberi faj van jelenleg. Volt több is például a a Homo Sapiens Sapiens és a Neandervölgyi. Viszont vannak az emberi fajon belül rasszok. A rasszista szó is innen ered. Amíg zagyvasagokat beszélsz, addig nincs miről beszélni.
2022. júl. 26. 05:14
 2/95 A kérdező kommentje:

Idézőjelbe tettem, mert nem én használtam a kifejezést. Látom fogalmad sincs, mire jó az idézőjel.

Szövegértelmezést gyakorolhatnád...

2022. júl. 26. 05:17
 3/95 anonim ***** válasza:
85%
Én sem értem min kapták fel a vizet. A Fidesz évek óta ezt a horogkeresztény-konzervatív vonalat viszi. Semmi meglepőt nem mondott.
2022. júl. 26. 05:18
 4/95 A kérdező kommentje:

Orbán mondta helytelenül úgy, hogy "fajok", pedig a rasszokra,bőrszínre gondolt.

Szerencsétlen szóhasználat volt részéről. Ez legyen a legnagyobb hibája.

2022. júl. 26. 05:20
 5/95 A kérdező kommentje:

Vicces ez a nácizás részükről, miközben Orbán eléggé izraelita politikát folytat. A nyilatkozata előtt a zsidók elismerték, hogy jó nekik Magyarországon. A cigányokat sem zavarja senki.

A libsik tényleg csak hőbörögni tudnak.

2022. júl. 26. 05:22
 6/95 tobas ***** válasza:
90%
Én sem értem, Tusványosra sohasem az értelmes mondanivalók miatt mennek. Megszokhattuk már az elmúlt évtizedben. A kevert faji szöveg pedig csak újabb bizonyítéka annak, hogy semmilyen elvük sincsen és simán ellentmondanak a két évvel ezelőtti önmaguknak is.
2022. júl. 26. 05:25
 7/95 anonim ***** válasza:
84%

Ha nektek manapság fajok alapján politizálni rendben van, akkor nincs több kérdésem.

Nektek birkáknak már tényleg teljesen mindegy mit mond Orbán....

2022. júl. 26. 05:29
 8/95 A kérdező kommentje:

Tényleg nem értitek, amit mondott? Édes istenem...

Annyit mondott röviden, hogy a harmadik világbeli népek összeférhetetlenek az európaival.

Ebben semmi lenézés nincs feléjük, de a baloldal rögtön elkezd nácizni és arról papolni, hogy milyen rossz a zsidóknak és a cigányoknak(róluk nem is beszélt Orbán, de mindegy...)

Szándékosan félreértelmezik.

Nem különbek a szektás fideszesektől...

2022. júl. 26. 05:36
 9/95 anonim ***** válasza:
89%
Nem a balliberálisok hőbörögnek, hanem a világ kulturált és intelligens emberei. Elég sokan vannak, többen, mint Magyarország teljes lakossága.
2022. júl. 26. 06:04
 10/95 anonim ***** válasza:
90%
Kik azok a balliberálisok?
2022. júl. 26. 06:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!