A balliberálisok miért hőbörögnek,hergelnek és hitlereznek Orbán legutóbbi beszéde miatt?
Lényegében azt mondta, hogy a közép-európaiak hasonlítanak egymásra(bőrszín, vallás, viselkedés, közös múlt), ezért "fajilag" (Tehát bőrszín alapján) nem keveredtek. Arra is utalt, hogy itthon demográfiai probléma van, ami ellen tenni kell.
Nem tartja helyesnek, hogy harmadik világbeli, idegen kultúrájú emberek ellepik Európát, ami feszültséget okozhat.
Mi rosszat mondott? Szerintem csak az igazat mondta.
Idézőjelbe tettem, mert nem én használtam a kifejezést. Látom fogalmad sincs, mire jó az idézőjel.
Szövegértelmezést gyakorolhatnád...
Orbán mondta helytelenül úgy, hogy "fajok", pedig a rasszokra,bőrszínre gondolt.
Szerencsétlen szóhasználat volt részéről. Ez legyen a legnagyobb hibája.
Vicces ez a nácizás részükről, miközben Orbán eléggé izraelita politikát folytat. A nyilatkozata előtt a zsidók elismerték, hogy jó nekik Magyarországon. A cigányokat sem zavarja senki.
A libsik tényleg csak hőbörögni tudnak.
Ha nektek manapság fajok alapján politizálni rendben van, akkor nincs több kérdésem.
Nektek birkáknak már tényleg teljesen mindegy mit mond Orbán....
Tényleg nem értitek, amit mondott? Édes istenem...
Annyit mondott röviden, hogy a harmadik világbeli népek összeférhetetlenek az európaival.
Ebben semmi lenézés nincs feléjük, de a baloldal rögtön elkezd nácizni és arról papolni, hogy milyen rossz a zsidóknak és a cigányoknak(róluk nem is beszélt Orbán, de mindegy...)
Szándékosan félreértelmezik.
Nem különbek a szektás fideszesektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!