Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberálisak, mi baj van...

Balliberálisak, mi baj van azzal, hogy valaki meg akarja tartani az ország nemzeti és kulturális integritását?

Figyelt kérdés
Valaki pedig a dezintegrációra szavaz.
2022. júl. 23. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 tobas ***** válasza:

"Akkor ne Szolnokkal, hanem Péccsel vagy Győrrel hasonlítsd össze Kortrijk-et."

Elnézést rosszul írtam, csak a lakosságot akartam Szolnokhoz hasonlítani, minden más inkább általánosságban írtam az országra. Bár Győrben sem hallottam olyanról, hogy napokig nem veszik fel az elhagyott kesztyűt, bontatlan kólát vagy senkisem viszi el a teli táskát, amiben a másik boltban vásárolt termékek vannak, a bolt bejáratából, amíg én bemegyek és ott is bevásárolok 30-40 percig. Senki nem nyúlt hozzá, semmi sem hiányzott belőle. Sokkal több sport lehetőség, mert nem csak a profikkal vannak elfoglalva.

"Nulla szociális hálóval mindenhol nehéz az élet, egzisztenciálisan lehet hogy bebiztosítod magad, de hiányozni fognak a kapcsolatok."

Legalább leépülnek a látszat barátok. Azért nem két napot éltem már külföldön és még mindig vannak barátaim. Erre legalább jó az internet és közösségi média.

Amúgy te külföldön hol éltél, mennyi ideig?

2022. júl. 23. 23:09
 62/69 A kérdező kommentje:

Igen, az nagyon méltatlan volt, amit a katásokkal csináltak, hiszen Hollik szerint a törvénymódosítás előtt még fogalmuk sem volt arról, hogy mennyi többletköltségre számíthat a kormány.

Nézd, egy tüntetés mindig nagyon diverz szokott lenni, de azzal nem tudok vitatkozni, hogy több millió ember döntött úgy április harmadikán, hogy egy asszertív kormányt szavaz meg magának, ami határozott álláspontot képvisel bizonyos dolgokban. Egy jobboldali, nemzeti érzelmű politikustól inkább az lenne a fura, ha baloldali nézeteket vallana, így nem látok problémát ezzel az idézettel.

2022. júl. 23. 23:17
 63/69 tobas ***** válasza:
89%

"Egy jobboldali, nemzeti érzelmű politikustól inkább az lenne a fura, ha baloldali nézeteket vallana"

Milyen értelemben vallana baloldali nézeteket? Gazdaságilag azért erősen baloldali, egyenlőséget hirdet, multik ellen "harcol", stb.

2022. júl. 23. 23:21
 64/69 tobas ***** válasza:
Amúgy az a gond, hogy én például egyáltalán nem nemzeti érzelem vagy kultúra alapján definiálom magamat baloldalinak, hanem gazdaságpolitikai elvek, elképzelések szerint.
2022. júl. 23. 23:34
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

"Nulla szociális hálóval mindenhol nehéz az élet, egzisztenciálisan lehet hogy bebiztosítod magad, de hiányozni fognak a kapcsolatok."

Nem mindenki vágyik társas kapcsolatra. Én sem akarok például párkapcsolatot, és egyedül érzem jól magam. Egy külföldi országban is el lennék magam egy lakásban.

2022. júl. 23. 23:57
 66/69 anonim ***** válasza:

"hogy több millió ember döntött úgy április harmadikán, hogy egy asszertív kormányt szavaz meg magának"

Több millió másik ember pedig nem szavazta meg. Az hogy a mandátumkiosztás hogy történt meg az egy masik dolog, de tényszerűen nincs képviselve több millió ember akarata, mert folyamatosan építi le a fidesz a demokrácia alapjait. Ha neked ez nemzeti es kulturális integritás, akkor el vagy tévedve. 2002-2010 között a szocik alatt nem éreztem úgy, hogy hátrány ér, ha másként gondolkodom, most viszont egyenesen büntetik az ellenzéki önkormányzatokat, a kritikusabb vállalkozókat, a bíróság sem tud megvédeni olykor mert még a bírót is képesek kirugatni stb. Ha tényleg érdekel, hogy a baloldal szavazói miért csinálják azt amit, akkor próbálj kivetkőzni ebből az egyoldalúságból, mert nemcsak a balos politikusokat hazaárulózza, sértegeti és ignorálja rendszeresen a fidesz, hanem minket is.

2022. júl. 24. 09:52
 67/69 anonim ***** válasza:
15%

66#

"2002-2010 között a szocik alatt nem éreztem úgy, hogy hátrány ér, ha másként gondolkodom,"

Ne hazudozz.Mosdatod a szoci-szdsz kormányt.

Bőven volt akkoriban olyan,hogy ellehetetlenítettek ellenzéki médiumokat.

Én akkoriban voltam gimnazista.Nem egyszer volt összeszólalásom egy SZDSZ hívő tanárral, próbált is visszaélni a hatalmával, mert tudta,hogy az ő ideológiája az állami ideológia.

Ha nem vagyok elég bátor és állok a sarkamra, nem teszek a tanár ellen lépéseket, akkor kb az érettségin megbuktat, de úgy,hogy tudom a tételt.

2022. júl. 24. 10:32
 68/69 tobas ***** válasza:
69%

"Bőven volt akkoriban olyan,hogy ellehetetlenítettek ellenzéki médiumokat."

Csak ez olyan, hogy mindenki azzal jön, hogy kiszolgálta a nyugatiakat, de mégsem módosítottak törvényt, hogy azonos tulajdonosa legyen több országos napi lapnak. Mégis akkor alakult vagy lett jobboldali médiumok, két tv csatorna, a Magyar Nemzet megszerzése. Az index akkor is ellenzéki volt, az akkori ellenzéki képviselők sokszor hivatkoztak rájuk. Mennyire pocsék idők lehettek.

2022. júl. 24. 11:54
 69/69 anonim ***** válasza:

"Én akkoriban voltam gimnazista.Nem egyszer volt összeszólalásom egy SZDSZ hívő tanárral, próbált is visszaélni a hatalmával, mert tudta,hogy az ő ideológiája az állami ideológia."

Volt egy p*cs tanárod és azt hiszed, hogy rendszerszintű ellehetetlenítés volt? Inkább olyan példákat mondj, amilyeneket én is feltudtam hozni.

2022. júl. 24. 13:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!