Balliberálisak, mi baj van azzal, hogy valaki meg akarja
tartani az ország nemzeti és kulturális integritását?
21/69 A kérdező kommentje:
19: te meg láttál már mércét, 444-et és telexet? Ugyanazt a propagandát tolják, csak ugyanannak az asztalnak a két végén ülnek.
22/69 A kérdező kommentje:
10: feleslegesen értetlenkedsz, ha pontosan tudod te is, hogy mire gondoltam.
Azért kifejtem bővebben: A Fidesz határozott álláspontot képvisel abban, hogy nem akarják befogadni a posztnyugat (ezt a kifejezést ma hallottam OV-től először, de elég valid) ideológiáját és nem akarnak bevándorlókat, és mindezt pár millió ember meg is szavazta, tehát ez egyben az ő véleményük is.
A dezintegrációt azok a pártok és közösségek favorizálják, akik szerint nem reális veszély az illegális bevándorlás, a határaink fokozatos meglazítása, a különböző kultúrák kontrollmentes összevegyülése és a posztnyugat őrültségeinek a beimportálása. (Lásd: momentum, DK).
Azért elarulom, hogy a fidesz hozatta ide az építőiparba az ukrán vendegmunkasokat, a mezőgazdaságba pedig az Ázsiai vendegmunkasokat. Továbbá mindenki kap magyar állampolgárságot akinek van legalább egy magyar nagyszülője. Na most ha a négy nagyszülőbol három nem magyar, akkor az mennyire számít kevertnek? Csak egy ártatlan kérdés.
2022. júl. 23. 19:43
Saját álláspontom: orbán takarodjon, mert tönkretette az országot, nekem ennyi számít, miért hiszed hogy ilyen kérdéseken kattogok? Engem egy zöld kormányzás érdekelne, leszarom a többit. Miért akarod ránk kényszeríteni, ez a ti mániátok!
2022. júl. 23. 19:43
25/69 A kérdező kommentje:
23: mi köze van a kulturális integritás megtartásának a legálisan itt dolgozó/tartózkodó külföldieknek, vendégmunkásoknak? Baromira nem vagy képben a témával...
A magyarság fogalma pedig ilyen értelemben nem genetikailag értelmezendő, hanem kulturálisan.
26/69 A kérdező kommentje:
24: hol látsz itt kényszerítést? Értelmesen vitatkozunk.
Kérdező! Az általad balliberálisoknak tartott embereknek nem az a baja, hogy a Fidesz megakarja tartani a nemzeti szuverenitást, hanem az, hogy közben behódol gazdaságilag Oroszországnak és Kínának, valamint ideológiai háborút indít a papíron szövetségesei ellen. Úgy szidják Brüsszelt meg a NATO-t és az Egyesült Államokat, mintha Oroszországban lennénk. Együtt lehet működni a Nyugattal az LMBTQ nélkül is, lásd Lengyelországot.
2022. júl. 23. 20:03
28/69 A kérdező kommentje:
27: értem, hogy mire gondolsz, de nekem erről más a véleményem. Ha valami, akkor ez egy fekete-fehér probléma, ahol nem nagyon van szürkezóna. Az USA-nak érdeke ez a háború, nem kell ehhez politikai elemzőnek lenni, hogy az ember belássa.
Leszarom az USA-t, nem ők harcolnak az ukránokkal, hanem az oroszok. Egyedül Törökország és Magyarország játssza ezt a hintapolitikát, még Románia is be állt a sorba, pedig ők anno sokat forogtak.
2022. júl. 23. 20:16
Ismételten kérdezem, miért lesz valaki kulturálisan magyar, mert vopt a felmenoi közt valamikor magyar. Legalább ne kamuzzuk már az emberek arcába ezt a kulturális maszlagot. Tudod mi a kultúra? Az átrium színház, ami bezarna, ha a kormányon múlna. A meseorszag mindenkie könyv, amit nagyjából betiltott a kormány. A nepszabadsag, aminek a hétvégi száma a legjobb volt a magyar újságok közül és a kormány bezárta. Szóval talán abba kéne hagyni a mellébeszélést és bevallani legalább magadnak, hogy rasszista vagy, akinek minden idegen rossz. A magyar kultúrát pedig pont, hogy meg kéne ismertetni és megszerettetni az idegenekkel. Kár, hogy a kormány szerint az a magyar kultúra, hogy utáljuk az idegeneket.
2022. júl. 23. 20:22
Kapcsolódó kérdések: