Az emberek miért vannak felháborodva a kedvezményes rezsi korláton, holott ez így igazságos egy válságban?
Fizessen sokat aki nem tud spórolni és aki luxusban él, és fizessen keveset az aki csak épp a túlélésre hajt.
Nekem nagymamám például egyedül lakik és télen a rezsicsökkentés ellenére is csak 1 félszobát fűt ki magának egy össz. 1,5 szobás Kádár panelben. Olyankor sem a nappalit, sem a kis konyhát nem fűti. Ő tud spórolni, neki nem is kell majd piaci árakat fizetnie.
A gazdag pazarlóknak meg miért ne kelljen? Nem értem.
"Ha meg sok gyerekük van akkor miért vállaltak a semmire gyereket"
Egyébként azért, mert a kormány csak a gyerekekre ad támogatást és támogatás nélkül ingatlant venni lehetetlen.
Igen, a kormány elcseszte, tönkretette sok száz ezer ember életét. Egy normális kormány ilyet nem tett volna.
#7, te magadtól vagy ennyire hülye, vagy tanította valaki?
Úgy csinálsz, mintha mindenki tegnap vette volna a lakását, és „miért nem választott kisebbet”. Az én anyám a nyolcvanas években vette a házát, egy KÁDÁR-KOCKÁT. Szerinted ő palotában él???
A történethez az is hozzátartozik, hogy lakótelepi lakást akart venni, csak épp az OTP arra nem akaródzott hitelt adni annak idején...
Ki mondta, hogy én Fideszes vagyok?
Valóban elcseszte, de az is hülye volt aki emiatt szült gyereket a semmire, mert a kormány ezt tukmálta nekik. Nagyon hülye volt. Aki olyan csóró, hogy saját magának sem tud házat/lakást venni csak állami pénzből, 18 év múlva hogy fog tudni 3-4 házat venni?.. mert mindegyiket el kell majd indítani az életben!
De ezek még a rezsit sem tudják fizetni a kölykeik után, szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!