Az emberek miért vannak felháborodva a kedvezményes rezsi korláton, holott ez így igazságos egy válságban?
Fizessen sokat aki nem tud spórolni és aki luxusban él, és fizessen keveset az aki csak épp a túlélésre hajt.
Nekem nagymamám például egyedül lakik és télen a rezsicsökkentés ellenére is csak 1 félszobát fűt ki magának egy össz. 1,5 szobás Kádár panelben. Olyankor sem a nappalit, sem a kis konyhát nem fűti. Ő tud spórolni, neki nem is kell majd piaci árakat fizetnie.
A gazdag pazarlóknak meg miért ne kelljen? Nem értem.
Bocsánat, de eddig nekem Orbán Viktor Kegyelmes Úr azt mondta, hogy tele vagyunk olcsó orosz gázzal, hogy a fülünkön fog kijönni, míg a németek halálra fognak fagyni az otthonaikban. Erre ma reggel a Kossuth Rádióban azt mondta, hogy a gazdagabb nyugati országoknak nem akkora probléma az energia piaci ára, mint nekünk.
Most hanyatlik a nyugat, vagy ők a gazdagabbak?
Segíts elvtárs, nem tudom már mit gondoljak!
Nézd, a luxusban élőket pont nem fogja ez megviselni.
De meg fogja viselni azokat, akiknek például villanybojlerből jön a meleg víz, ők nem a luxus réteg, olvasgattam hozzászólásokat, hogy ki mennyit használ így, hogy bojler van. Én is alatta vagyok távhősként, de attól még nem tartom jó döntésnek, illetve a rezsicsökkentés, ahogy a Fidesz csinálja, eleve szar, és tudtam előre, hogy fájni fog ez egyszer nagyon, kiröhögtek érte, hát, most ez az idő eljött, nem így kellett volna, eleve nem így kellett volna bevezetni, és nem így kellett volna kivezetni.
#3, téged sem az eszedért szeretnek, ugye?
Egy három gyerekes család mi a francban lakik, szerinted? Palotában?
Egy normál családi házat sem lehet havi 144 köbméterből értelmes módon felfűteni...
"Mert mondjuk nem mindenki egy másfél szobás panelben lakik egyedül, te észlény..."
De akkor azok gazdagok és pazarlók. Miért nem kis lakásban laknak? Ha meg sok gyerekük van akkor miért vállaltak a semmire gyereket úgy, hogy még a rezsit sem tudják rendes áron megfizetni, csak kommunista áron. Akkor nem kellett volna vállalni a purgyékat kérem szépen.
Aki még a rezsit sem tudja fizetni utánuk, hogy fogja majd elindítani az életben?
kedves fidesz troll baratom. az emberek azert vannak felhaborodva mert a g.ci azzal kampanyolt, hogy az ellenzekkel szemben ok megorzik a rezsicsokkentest
ehhez kepest most az emberek tobbsegenek sokszorosara no a rezsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!