Miért írnak fel mindent a kormány számlájára az emberek?
"#8 Na pont az ilyen emberek miatt írtam le, hogy nem vagyok vérfideszes"
Nyugi. Tudom, hogy most épp tagadni kell.
Ha olyan okosnak hiszed magad kérdező, akkor miért írsz ki ilyen bugyuta kérdést?!
Tudod általában a kormány felelős az ország helyzetéért, hiszen az ő kezében van a kormányrúd, a hatalom, a döntések lehetőségei!
Vannak nemzeti kormányok, akik képesek az adott külső körülményekhez alkalmazkodni és vannak amelyek nem képesek. Nos, ez utóbbi gittegyleteket gyarapítja a magyar kormány is. Kenik a sz@rt (van belőle bőven) mindenki másra, holott kizárólag a kormány a felelős az ország állapotáért!
12 év 2/3-os teljhatalom után ilyen lepusztult országot csak egy kókler, hozzá nem értő kormány tud produkálni! A magyar siralmas helyzetért bizony nem Soros és nem is Gyurcsány, hanem az Orbán-kormány az egyedüli felelős!
Az igazi nemzeti cselekedet az lenne, ha Orbán önként felállna, és azt mondaná: én ennyire voltam képes, az ország érdekében lemondok, és csinálja más, aki jobban tudja! És most ne gyere azzal, hogy de ki csinálná jobban? Mert BÁRKI, aki még nem bizonyította be - úgy mint Orbán - a hozzá nem értését!
Az európai válság leginkább - az orbáni kommunikáció szerint kiválóan teljesítő - Magyarországot vágja földhöz! Milyen érdekes?! Az illiberális agyhalál megbukott, és most megpróbálják másra áthárítani a felelősséget!
Elmondanám még: az ellenzék egyetlen résztvevője sem tehet a magyar viszonyokról, kizárólag a kormány hibáztatható az elcseszett gazdaságpolitikáért! Amíg egy hozzáértő kormány mellett a válság közepén is képes Horvátország az euró bevezetésére, addig Orbánéknak a szájkaratéra és mások hibáztatására futja csak! No, itt köszön vissza a szakértelem hiánya: piacgazdaságban nem lehet kézi vezérléssel a folyamatokba belepiszkálni, mert itt az eredménye: iszonyú zuhanás vár az országra, ezt sajnos nem nehéz kiszámítani! A magyar emberek elveszthetik a megtakarításaik értékét, a munkaerejük, a tudásuk értékét, a nyugdíjak értékét, mert olyanok irányítanak, akiknek csak az elmeosztályon adnának irányítói szerepet!
Jó ha ezt mielőbb letisztázod magadban: A világon minden országban a kormány a felelős az ország állapotáért, senki más!
Ha képtelen kezelni a problémákat, akkor nem másra kell kenni a sz@rt, hanem el kell tolni a biciklit!
Mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!