Mi lesz a kisnyugdíjasokkal rokkant, betegnyugdíjasokkal akik eddig is éppenhogy megélnek kispénzükből a rettenet áremelések közepette , gondol e rájuk ugyan a kormány?
Figyelt kérdés
Nemkapnak valami segítséget pl nemtommit?
Hogy ne lehetetlenítsék el a Életüket?
65 ezer forintból, beteg mozgássérült nemtudja kifizetni amit ki kellene a mindennapokban is!
2022. júl. 14. 14:55
1/18 anonim válasza:
Ők leszavaztak a fideszre, megérdemlik!
2/18 anonim válasza:
Gondolni biztos gondol, de az kevés.
Leginkább Putyin a felelős ezért is.
3/18 anonim válasza:
De, majd 2026-ban az ő nevükben is fog szavazni valaki
4/18 anonim válasza:
Emiatt igazán fölösleges aggódnod. Hamarosan úgy is a fronton leszel egy lövészárokban és enned sem lesz mit, mert az ellátás is akadozni fog, tehát nem lesznek ilyen problémáid.
5/18 anonim válasza:
Egy mindenkiért, minden f a s z s z o p ó önmagáért! Ezt kérte a nép, hát tessék. Majd gondolnak a rokkantakra a cigányok, mint potenciális betörési célpont.
6/18 anonim válasza:
A Fidesz már rég megmondta, hogy senkit nem fognak az út szélén hagyni.
Hanem majd berúgják az árokba...
7/18 anonim válasza:
"Ők leszavaztak a fideszre, megérdemlik!"
Én 42 évesen 60k rokinyugdíjat kapok és soha nem szavaztam a fityiszre! Én is megérdemlem? :D
8/18 anonim válasza:
#7 hát haver, te ràb@sztál mint vak ács az ujjàra
9/18 anonim válasza:
Megvették őket az olcsó csirkefarháttal meg a 13. havi nyugdíjjal. Már leszavaztak, 4 évig senkit nem érdekel a sorsuk...
10/18 anonim válasza:
Hát nézd, ami rokkantnyugdíjas, annak már rég egy szoba-konyhás garzonban kellene laknia, az meg beleférni a rezsicsökkentéses keretbe. Értem én, hogy senki nem szeret elköltözni a nagy házból, de luxus az, hogy a sok 50+-os pár meg nyugdíjas lakik 3-4 szobás házakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!