Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Éveken át olcsóbb volt az...

Éveken át olcsóbb volt az energia világpiaci ára, mint a rezsicsökkentett ár. És most, hogy ez megfordult, építik le a támogatást. Konkrétan megloptak engem?

Figyelt kérdés

Tudott volt, hogy egy csomó ideig olcsóbban vette az állam az energiát, mint amennyit en fizettem érte. Ezzel egyet is értettem, hisz benne volt az is, hogy amikor meg magasabb lesz a világpiaci ár, akkor meg kipótolják a hiányzó részemet. Erre kitalálják, hogy kihátrálnak a rezsicsökkentésből.

Ti nem érzitek nemcsak becsapva magatokat, de meg is lopva?

2022. júl. 14. 08:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
98%

Tényleg meglepődsz még itt bármin?

Engem az érdekelne hogy a FIDESZ hívők mit szólnak ehhez, de nekik meg kevés amit itt leírtál. Ezeket fix számokkal, statisztikákkal kellene bemutatni, de Ők még akkor se hinnék el a dolgokat, mert a gonosz nyugat...

2022. júl. 14. 08:53
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Évek óta mondják a közgazdászok, hogy ez nem lesz fenntartható a végtelenségig, úgy néz ki, hogy a közgazdaságtant még doktorgéniuszúrnak sem sikerült megváltoztatnia.
2022. júl. 14. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Ciki. Tetszett volna másra szavazni
2022. júl. 14. 08:56
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Csak a leghülyébb fidesznyikek nem értették eddig sem, hogy a rezsicsökkentésnek hála végül is drágábban kapjuk a Fidesz kormánytól a rezsit mint ahogy a Gyurcsány kormánytól kaptuk mivel a világpiaci árakat nem követték hanem fixen tartották.
2022. júl. 14. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Téged meg.
2022. júl. 14. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
12%

Nem vagyok fidesz hívő, de eddig “nyugaton” (konkrét számokkal) közel 1000 euróból fűtöttem ki a házat. Most lesz eddigi álláspont szerint minimum 2000, de jósolgatnak 4000 feletti összegről. És nem egy luxusingatlanról beszélünk, csak szerény 100 négyzetméterről.

Na majd ha ti 1,6 millióból (4000*400) fűtitek ki a telet, na akkor tessék ajvékolni.

2022. júl. 14. 08:59
 7/12 anonim válasza:
96%
08:59 - Azt nem teszed hozzá hogy a szerény 100 m2-t mennyi fizetésből fűtötted ki? És nem, nem a pénztárcádban akarok túrkálni
2022. júl. 14. 09:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Baromi rosszul szigetelt vagy baromi nagy ház lehet amit ennyi pénzből kell fűteni.
2022. júl. 14. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs gond hogy olcsóbban vették mint adták neked. Így működik a piac, a hálózatot fenn kell tartani és az alkalmazottakat ki kell fizetni. A gond azzal van hogy kiürítették a kasszát év elején, és ezt most drasztikus módon a lakosságon fogja behajtani, szembe menve a hónapokkal ezelőtti kampányának!
2022. júl. 14. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
35%

“ És nem, nem a pénztárcádban akarok túrkálni”

Dehogynem.

“ szerény 100 m2-t mennyi fizetésből fűtötted ki?”

Mondjuk úgy 20-25%-kal többől, mint otthon lehetne. Arányos?

2022. júl. 14. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!