Éveken át olcsóbb volt az energia világpiaci ára, mint a rezsicsökkentett ár. És most, hogy ez megfordult, építik le a támogatást. Konkrétan megloptak engem?
Tudott volt, hogy egy csomó ideig olcsóbban vette az állam az energiát, mint amennyit en fizettem érte. Ezzel egyet is értettem, hisz benne volt az is, hogy amikor meg magasabb lesz a világpiaci ár, akkor meg kipótolják a hiányzó részemet. Erre kitalálják, hogy kihátrálnak a rezsicsökkentésből.
Ti nem érzitek nemcsak becsapva magatokat, de meg is lopva?
Tényleg meglepődsz még itt bármin?
Engem az érdekelne hogy a FIDESZ hívők mit szólnak ehhez, de nekik meg kevés amit itt leírtál. Ezeket fix számokkal, statisztikákkal kellene bemutatni, de Ők még akkor se hinnék el a dolgokat, mert a gonosz nyugat...
Nem vagyok fidesz hívő, de eddig “nyugaton” (konkrét számokkal) közel 1000 euróból fűtöttem ki a házat. Most lesz eddigi álláspont szerint minimum 2000, de jósolgatnak 4000 feletti összegről. És nem egy luxusingatlanról beszélünk, csak szerény 100 négyzetméterről.
Na majd ha ti 1,6 millióból (4000*400) fűtitek ki a telet, na akkor tessék ajvékolni.
“ És nem, nem a pénztárcádban akarok túrkálni”
Dehogynem.
“ szerény 100 m2-t mennyi fizetésből fűtötted ki?”
Mondjuk úgy 20-25%-kal többől, mint otthon lehetne. Arányos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!