Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Éveken át olcsóbb volt az...

Éveken át olcsóbb volt az energia világpiaci ára, mint a rezsicsökkentett ár. És most, hogy ez megfordult, építik le a támogatást. Konkrétan megloptak engem?

Figyelt kérdés

Tudott volt, hogy egy csomó ideig olcsóbban vette az állam az energiát, mint amennyit en fizettem érte. Ezzel egyet is értettem, hisz benne volt az is, hogy amikor meg magasabb lesz a világpiaci ár, akkor meg kipótolják a hiányzó részemet. Erre kitalálják, hogy kihátrálnak a rezsicsökkentésből.

Ti nem érzitek nemcsak becsapva magatokat, de meg is lopva?

2022. júl. 14. 08:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Túlbecsülték a háborús infláció varázserejét. Kéne még kicsit rohasztani az oktatáson, mert úgy látszik nem elég magyar hiszi még el Viktor minden szavát.
2022. júl. 14. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és irigy, orruknál tovább nem látók figyelmébe ajánlom az összefüggések tanulmányozását, hogy hat a 4-szeres fűtésár (gázár ebben az esetben), 2-szeres elektromos energiaár, majdnem kétszeres benzinár az élelmiszerárakra, szolgáltatások áraira stb.

Megoldás: minden brutálisan emelkedik, és emelkedni fog.

Tudom, tudom, ha megnyomkodjuk a pirosat, az felülírja a gazdasági összefüggéseket. :)

2022. júl. 14. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!