Miért írnak fel mindent a kormány számlájára az emberek?
Figyelt kérdés
Mielőtt még valaki agyvérzést kapna nem vagyok egy elvakult Fidesz hívő, de a mostani rezsis dolgok engem is valamelyest érintenek ahogy kb mindenkit, de itt is megint azt hallgatom egész nap, hogy a rohadék kormány, közben minden EU-s országban hasonlóan rohadt magasak a rezsiköltségek elég ha külföldi ismerősöket kérdezek róla, és ennek jelentős köze van az EU elhibázott döntéseinek is. Persze k*rva sz*r az infláció mellé benyelni még egy kis rezsiemelést is, de ne feledjük, hogy évek óta szinte dekát nem nőtt a rezsiköltség sem ami azért jól esett mindnyájunknak gondolom én. Én igazából csak azt nem értem, hogy aláírom sok dolgot fel lehet írni a kormány számlájára, és biztosan valakinek megnyugvást ad, ha a napjai fele a panaszkodásból áll csak ki, még véletlenül se magát hergeli, de nagyon sok esetben ami külföldön van az minket is el szokott érni, és ilyenkor mindenki ezt úgy veszi, mintha egyedi eset lenne nálunk a világon. Az emberek tájékozatlansága játszik itt közre, vagy csak a mérhetetlen orbánfóbia? Valahogy úgy érzem, ha bármi jót csinál a kormány, akkor az oké az jár nekünk, de ha beüt a sz*r akkor egyból előjön a kultúra. Vagy ez csak ilyen magyar szokás nálunk?2022. júl. 14. 16:46
1/16 Koplárovics Béci válasza:
Dehát a fidesz kommunikálja azt, hogy az égvilágon MIDNENT csak és kizárólag nekik köszönhetünk, és persze Gyurcsánynak. Hát már az is baj, ha úgy teszünk, ahogy elvárják?
2/16 anonim válasza:
Külföldön nem volt rezsicsökkentés, hanem az állam támogatta a lakások szigetelését. Itt nem volt olyan konstrukció amit a csórók igénybe tudták volna venni, helyette volt a rezsicsökkentés mint tüneti kezelés. És ez most pont annak fáj akinek nem volt lehetősége korszerűsíteni.
3/16 A kérdező kommentje:
#1 Ne haragudj ezt akárhányszor olvasom, se tudom értelmezni :D
2022. júl. 14. 16:50
4/16 anonim válasza:
Ráadásul most azt is elérték hogy aki pénzt zabáló lakásban él az mostmár normális összegért el se tudja adni a lakást hogy esetleg egy kisebb korszerűbbet vegyen.
5/16 anonim válasza:
#3 segítek. Attól ír mint én, Orbán azt mondta bízzuk rá magunkat majd ő gondoskodik a népéről, erre most nyakon sz@rt mindenkit.
6/16 anonim válasza:
Azt nem akarjátok megérteni, hogy a 12 év szabadrablás után sokkal súlyosabb állapotban vagyunk mint valaha kellene lennünk. Ez a Fidesz műve, enélkül a maffiakormányzás nélkül most egész másként állnánk azt a válságot amiről valóban nem ők tehetnek. De hála nekik belerokkanunk.
7/16 anonim válasza:
Nem értitek hogy európa más országaiban 1.2-1.5 milliót keresnek havonta?
8/16 Koplárovics Béci válasza:
"Ne haragudj ezt akárhányszor olvasom, se tudom értelmezni :D"
Ezen nem is csodálkozok. Mondjuk igaz, hogy Sorost kihagytam. Meg Brüsszelt is. Bocsánat, nem tudtam, hogy nektek az kötelező elem... Alany, állítmány, tárgy, határozó, Brüsszel, Soros, Gyurcsány.
9/16 A kérdező kommentje:
#8 Na pont az ilyen emberek miatt írtam le, hogy nem vagyok vérfideszes, de ezekszerint az értő olvasás sem megy egyeseknek, de igazából felesleges lóval sakkozni szóval ignorállak.
2022. júl. 14. 18:00
10/16 A kérdező kommentje:
#5 De most milyen értelemben sz*rik ránk ez lenne a fő kérdés?
2022. júl. 14. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!