Rezsicsökkentés téma. Honnan húzta elő a kormány ezeket a számokat?
"Egy átlagfogyasztó ma rezsivédetten 7750 forintot fizet az áramért, ám ha nem lenne rezsicsökkentés, akkor ugyanez piaci áron 50 833 forint lenne.
A gáz esetében a rezsitámogatott ár 15 833 forint szemben a piaci árral, amely 131 441 forint lenne."
Ezek szerint eddig Viktor fizette a gáz és villanyszámlám 90%-át saját zsebből? Ha így van, hát áldom érte, amíg élek, csak rá fogok szavazni, mert egy annyira egy jóságos ember, nincs mégegy ilyen a földön! ❤️
Nade most komolyan, honnan szopták ki ezeket a nonszensz számokat? Vagy mit értek félre?
Úgy látszik eddig hazudtak a gázszámlámon:
"Fizetendő összeg: 15.668 Ft
A rezsidíj csökkentése nélkül Önt ebben az elszámolási időszakban a következő fizetési kötelezettség terhelte volna: 20.386 Ft
A rezsidíj csökkentésének eredményeképpen az Ön megtakarítása
- ebben az elszámolási időszakban: 4.718 Ft"
Valójában nem havi 4700-at spóroltam, hanem 116ezret :P
De akkor miért 4700-at írnak rá? Érti ezt valaki?
# 3:
A számlákon az elszámolás alapja a 2012. december 31-én érvényes díjszabás.
#4 - Költői kérdés volt.
Amikor én 2022-ben gázszámlát fizetek, nem releváns a számomra, hogy 2012-ben mennyibe került a gáz. Hála istennek nem annyit keresek, mint 2012-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!