Ahogy a kisvállalkozások között különbséget tesz majd a kormány a rezsicsökkentésben, várható, hogy a lakosságnál is ezt teszi majd?
pontosítok. Egy főre jutó rezsit lehetne számítani. Természetesen ha egy nagyobb házban azért lakik valaki, mert többen laknak a házban, azt szerintem figyelembe kellene venni.
az a baj a balliberális propagandával ellentétben, hogy a gazdagok korszerű házakban laknak, és még a a medencefűtéssel együtt is kevesebbet költenek rezsire, mint a tipikus ZS energiaosztályú 70-100 évvel ezelőtt épült, azóta energetikai felújítást nem látott házak lakások
én laktam mindkettőben, a XIII kerületi felújított panelprogramos panelban volt olyan tél, hogy nem kapcsoltam be a fűtést
ezzel szemben egy régebbi tégla társasházban simán kifizettem havi 20 ezer forintot gázra
tehát magyarul mindenkinek jár az olcsó rezsi, mert nem lehet minden körülményt figyelembe venni és elbonyolítaná a rendszert. Ez is egy logikus hozzáállás.
Azt írod, hogy a balliberális vélemény. Azt honnan tudjuk, hogy a balliberális vélemény szerint a gazdagok nem korszerű házakban laknak? Én ilyent nem olvastam még sehol, pedig minden oldal sajtóját olvasom.
hát nyisd ki bármelyik propagandagyárat
ezek meg vannak arról győződve, hogy mindenki a kádártól örökölt villájában a 70-es évek technológiájával fűti a medencéjét
linkelnél nekem egy erről szóló propagandagyári cikket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!