Tényleg igaz az, hogy nyugaton már alacsonyabb az életszínvonal, mint itt, mert őket nem védte meg a kormány rezsicsökkentéssel és árbefagyasztással?
Figyelt kérdés
Sok fideszestől olvastam itt is, hogy nyugaton nyomorognak az emberek, nem tudnak megélni, sokkal rosszabb az életszínvonal mint itt. Igaz ez?2022. jún. 4. 15:35
1/12 anonim válasza:
Igen, igaz. Különösen Németországra.
2/12 anonim válasza:
Pont, mint ahogy a nyugat 50 éve hanyatlikk... Nem, nem igaz.
3/12 anonim válasza:
Szerintem senki nem mondott ilyet,de mellékes.🥲
4/12 anonim válasza:
"Szerintem senki nem mondott ilyet,de mellékes"
Soha ne hazudj, mert a hazugság hiteltelenné tesz. Én igenis mondtam.
5/12 anonim válasza:
Németek már mind megfagytak, és áramuk sincs. 😂
6/12 anonim válasza:
Meg is érdemlik. Hallgassanak csak Urszulkára.
7/12 anonim válasza:
Orbán és a haverjai biztosan rosszabbul élnek. De a többség életszínvonala még most is jobb, mint itthon.
8/12 anonim válasza:
Ha az M1-et nézed akkor igen, feltétlenül.ott már éhínség van, minket irigyelnek európaszerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!