Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ahogy a kisvállalkozások...

Ahogy a kisvállalkozások között különbséget tesz majd a kormány a rezsicsökkentésben, várható, hogy a lakosságnál is ezt teszi majd?

Figyelt kérdés
Például a nagyobb fogyasztó magánszemélyek, mondjuk akik a nagy ház fenntartását meg tudják fizetni, azoknál is csak egy bizonyos mértékig kapnak olcsóbb áramot gázt vizet, de a kisebb lakást fenntartóknak marad a rezsi? Ez nem lenne igazságos, hogy akik a kis lakást tudják csak fenntartani, ne fizessék ki a luxusháztulajdonosok helyett a rezsijüket?
2022. jún. 18. 16:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

annyira szélsőségekig nem megyek, hogy hirklikket és origot olvassak.

de eltértünk a tárgytól.

Velem a medencefűtés rezsihatásán nem érdemes vitatkozni.

Én azt gondolom, hogy legyen egy tisztességes megélhetéshez szükséges x köbméter gáz/fő, x áramfogyasztás/fő, x köbméter víz/fő, x köbméter tüzifa/fő, valamilyen szintig 1 főre jutó távfűtés, stb. rezsiig támogatás, és afölött (1 főre vetítve afölött) már ne.

Az, hogy ebbe a limitbe belefér-e a hatékony medencefűtés és vízfogyasztás, vagy nem, az nem érdekel. Ha valakinek belefér, mert olyan energiahatékony a medencefűtése, lakásfűtése, napelemmel vagy anélkül, stb., attól eltekintek. Mindenkinek egyformán a megelégedésére szolgáló határt úgysem lehet meghatározni. A limitek meghatározása legyen a kormány dolga, belekalkulálva, hogy mennyi szavazót veszít és mennyi elég a támogatottságához.

2022. jún. 18. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
te mit nem értesz azon, hogy a szegények fogyasztanak sokkal több energiát?
2022. jún. 18. 17:56
 13/13 A kérdező kommentje:
te mit nem értesz a kérdésen? Azért írtam ki a kérdésemet, mert kíváncsi vagyok, a kisvállalkozásoknál meglépet különbségtételhez hasonlóan a kormány a lakosságnál is tesz-e különbséget a közeljövőben. Nem kell terelni medencével meg balliberálisozással. Egyszerű kérdés, szerintem egyszerű megválaszolni, igen/nem.
2022. jún. 18. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!