Most mi lesz az átlag, illetve szegény emberekkel?
Gáz 15ezer, villany 7ezer ft-ig támogatott, afelett piaci ár.
Mondani se kell, hogy ez egyáltalán nem az átlagos használat, főleg egy vidéki háznál, ahol csak a fűtés sokaknál általányban 20-30ezer ft.
Oké, hogy a GEO tarifás, 20 milliós gépészeti rendszerrel rendelkező gazdagéknál nem magas a számla, de a lakosság nagy része nem rendelkezik ilyen modern fűtési rendszerekkel.
Az iksz ismét jó helyre került:DDD Hajrá előre megyünk nem hátra:DDD
Aszonta Vityátok,hát akkor meg mi a gond?
Nem járt, mert a Fidesz így döntött.
De dönthetett volna máshogy is.
Rezsicsöki helyett erre is költhette volna a pénzt.
#25 Most akkor ki a rosszindulatú szarkupac? :)
Nekem 3 rétegű ablakaim vannak, szigeteléssel, gáz+vegyestüzelésű kazánnal és napelemmel. Én biztos nem fogok éhen halni, mert nem bíztam a sorsom a kormányra és a "rezsicsökkentéssére".
29, igen, akinek van most vegyes tüzelésű, és tud is fát szerezni, kicsit fellélegezhet.
De rengeteg embernek elérhetetlen, illetve a korszerűsítés is. Évekkel ezelőtt se tellett a lakosság nagy részének rá, ma meg3-4xeződtek az anyag + munkadíjak árai.
A fideszesek önző, rosszindulatú és buta emberek.
Nem tudom sajnálni őket, majd megsegítik egymást, de szerintem még ahhoz is túl önzőek.
"De rengeteg embernek elérhetetlen, illetve a korszerűsítés is"
Épp ezért kellett volna a kretén rezsicsökkentés helyett arra költeni a pénzt, hogy az állam megfinanszírozza ezeket.
Akár 100%-os, akár 80%-os vissza nem térintendő állami támogatásokkal, a maradékot meg olcsó hitellel, stb., akár sávosan, hogy bizonyos jövedelem-szint alatt 100% a támogatás, egy kicsit magasabb jövedelemnél 80%, stbstb.
De akár önkormányzatoknak is - a bivalybasznádi önkori térkövezés helyett kaphatott volna ingyenpénzt arra, hogy valamelyik faluszéli parlagon lévő mezőre napelem parkot építsen.
Lett volna rá pénz. Amennyit elb-sztak teljesen felesleges stadionépítésekre meg térkövezésekre meg fociakadémiákra meg szállodákra, meg vizes vb-re, azt költhették volna erre is.
Hát most meg lehet nézni, hogy mire voltak jók ezek a látványberuházások.
Csak arra, hogy a csuti meg a családja meg a haverjai gennyesre lophatták magukat.
Semmi más értelme és haszna nem volt.
És a vicc az egyébként, hogy ha belekezdtek volna egy ilyen grandiózus energia-fejlesztési programba, akkor a rengeteg melót ugyanúgy kioszthatták volna haveri meg családi cégeknek, ugyanúgy hülyére kereshették volna magukat rajta.
De mellette legalább az emberekért is tettek volna valamit.
De nem, b-zmeg, nekik Stadionországot kellett építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!