Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most mi lesz az átlag, illetve...

Most mi lesz az átlag, illetve szegény emberekkel?

Figyelt kérdés

Gáz 15ezer, villany 7ezer ft-ig támogatott, afelett piaci ár.

Mondani se kell, hogy ez egyáltalán nem az átlagos használat, főleg egy vidéki háznál, ahol csak a fűtés sokaknál általányban 20-30ezer ft.

Oké, hogy a GEO tarifás, 20 milliós gépészeti rendszerrel rendelkező gazdagéknál nem magas a számla, de a lakosság nagy része nem rendelkezik ilyen modern fűtési rendszerekkel.

2022. júl. 14. 13:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
23%
#19 Ez aztán az intellektuális megnyilvánulás. A palatetőt ki lehet cserélni. Ha nekem CSOK nélkül spórolással futotta 250 ezres fizetésből rá, akkor másnak is telt volna. Nem sírni kell és a sült galambot várni, hanem tenni a jobb életért. Tátott szájjal tetszett nézni a világ változását? Az ilyenek hullanak el járulékos veszteségként.
2022. júl. 14. 13:38
 22/48 anonim ***** válasza:
22%
Palatetos haznal nem jart a tamogatas napelemre, es nem mindenkinek van felesleges 3 millioja!
2022. júl. 14. 13:39
 23/48 anonim ***** válasza:
78%

Az iksz ismét jó helyre került:DDD Hajrá előre megyünk nem hátra:DDD

Aszonta Vityátok,hát akkor meg mi a gond?

2022. júl. 14. 13:42
 24/48 anonim ***** válasza:
90%

Nem járt, mert a Fidesz így döntött.

De dönthetett volna máshogy is.

Rezsicsöki helyett erre is költhette volna a pénzt.

2022. júl. 14. 13:43
 25/48 anonim ***** válasza:
90%

#25 Most akkor ki a rosszindulatú szarkupac? :)

Nekem 3 rétegű ablakaim vannak, szigeteléssel, gáz+vegyestüzelésű kazánnal és napelemmel. Én biztos nem fogok éhen halni, mert nem bíztam a sorsom a kormányra és a "rezsicsökkentéssére".

2022. júl. 14. 13:43
 26/48 A kérdező kommentje:

29, igen, akinek van most vegyes tüzelésű, és tud is fát szerezni, kicsit fellélegezhet.

De rengeteg embernek elérhetetlen, illetve a korszerűsítés is. Évekkel ezelőtt se tellett a lakosság nagy részének rá, ma meg3-4xeződtek az anyag + munkadíjak árai.

2022. júl. 14. 13:46
 27/48 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy én nem a fideszre szavaztam, de szerintetek mégis mit tudnának csinálni MZP-ék ebben a szituban, ha ők nyertek volna? Semmi mást, mint adóemelést és a hatósági árak fokozatos kivezetését, pont azt, ami így is történik. Az csak egy gyerekes vágyálom, hogy az összefogás kormánya majd "nem lop", és akkor hirtelen mindenre lesz pénz.
2022. júl. 14. 13:53
 28/48 anonim ***** válasza:
89%

A fideszesek önző, rosszindulatú és buta emberek.

Nem tudom sajnálni őket, majd megsegítik egymást, de szerintem még ahhoz is túl önzőek.

2022. júl. 14. 13:54
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

"De rengeteg embernek elérhetetlen, illetve a korszerűsítés is"

Épp ezért kellett volna a kretén rezsicsökkentés helyett arra költeni a pénzt, hogy az állam megfinanszírozza ezeket.

Akár 100%-os, akár 80%-os vissza nem térintendő állami támogatásokkal, a maradékot meg olcsó hitellel, stb., akár sávosan, hogy bizonyos jövedelem-szint alatt 100% a támogatás, egy kicsit magasabb jövedelemnél 80%, stbstb.

De akár önkormányzatoknak is - a bivalybasznádi önkori térkövezés helyett kaphatott volna ingyenpénzt arra, hogy valamelyik faluszéli parlagon lévő mezőre napelem parkot építsen.

Lett volna rá pénz. Amennyit elb-sztak teljesen felesleges stadionépítésekre meg térkövezésekre meg fociakadémiákra meg szállodákra, meg vizes vb-re, azt költhették volna erre is.

Hát most meg lehet nézni, hogy mire voltak jók ezek a látványberuházások.

Csak arra, hogy a csuti meg a családja meg a haverjai gennyesre lophatták magukat.

Semmi más értelme és haszna nem volt.

És a vicc az egyébként, hogy ha belekezdtek volna egy ilyen grandiózus energia-fejlesztési programba, akkor a rengeteg melót ugyanúgy kioszthatták volna haveri meg családi cégeknek, ugyanúgy hülyére kereshették volna magukat rajta.

De mellette legalább az emberekért is tettek volna valamit.

De nem, b-zmeg, nekik Stadionországot kellett építeni.

2022. júl. 14. 13:55
 30/48 anonim ***** válasza:
86%
Nem ezt akarta a szavazók többsége?
2022. júl. 14. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!