Az emberek szívesebb barátkoznak gazdag emberekkel mint szegényekkel?
Ezt miből következtetted?
Nekem van egy barátom,tök jó fej,de nagyon szegények. Egy ócska autójuk sincsen.
Barátkozás?
:D
Nem. A "barátkozás" nem érdekdolog. Amiről te beszélsz, az valami álszent, képmutató kapcsolatteremtés. Na, ilyen gyakran van.
"Nekem van egy barátom,tök jó fej,de nagyon szegények. Egy ócska autójuk sincsen."
Nekünk sincs "még egy ócska autónk sem" akkor mi is szegények vagyunk? :D
Nekik azért nincs,mert nincs pénzük rá.
Köszi,hogy belémkötöttél 😀
Hát most nem azt mondom, hogy célzottan gazdagokkal szeretek barátkozni, de nyilván a hasonló emberekkel könnyebben megérti magát az ember.
De egyébként van a haveri társaságunkban pár ember, aki nem áll olyan jól anyagilag, és akkor ha elmegyünk valahova és pl. mi be akarunk ülni egy étterembe vagy valami ők már húzzák a szájukat... szóval én már nem annyira szívesen hívom őket.
#7 Ez nem királyi többes, vannak olyan haverjaim is, akik hasonló anyagi helyzetben vannak, mint én.
Amúgy meg ha folyton meghívnék mindenkit, nekem se maradna 😄
Én nekem mindegy, hogy gazdag vagy szegény, igazából a közte lévő a legjobb. Van szegény barátom, ő minden programot lemond azzal az indokkal, hogy nincs pénze, meghívni meg örökké senki sem akarja, ezért ez nem a legjobb.
Míg azokkal, akiknek van pénzük, azokkal gyakran betudunk ülni valahova, beszélgetni, inni, szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!