Miért baj, hogy a zsidók aránya 50-80% a magyarországi politika vezetői, a gazdaság vezetői, a média, újságírók, művészek között?
Valahol, valaki egyszer írta, hogy ha az egész nyugat zsidó befolyás alatt van (ezt gondolják a hungaristák, neonácik, jobbikosok) és hozzánk képest rettentően jól élnek, akkor nem pont a zsidók a jók?
Folyamatosan üti az antiszemita felfogás saját magát, én szimplán lesza.rom.
Amúgy vicces, hogy te már arcról meg tudod állapítani, hogy ki a zsidó, és ki nem. Ha valakinek nagy az orra, biztos nem lehet genetikai véletlen, automatikusan zsidó, mi?
Tényleg az akinek zsidó a vallása annak más az arca.
Tehát én keresztény vagyok de ha átváltok zsidó vallásra akkor megváltozik az arcom?
HA valakinek a felmenőiben volt zsidó akkor azt utálni kell?
Mi van ha a te anyádnak az anyának az anyának az anyának za anyának az anyának az apja zsidó volt? Én is ismerek Szekerest és Schiffert de nem zsidók. Vicces hogy már a nevek alapján valaki zsidó. PL: Orbán az cigány név. ÉS a Ráhel-t is már sokszor cigányok adják neki.
De igazából semmi értelme téged győzni, hisz a jobbiknál a metapédiánál és a kuruc.infonál nem szoktál tovább nézni. MI?
Szerinted a metapédiát kik írják? Tuti, hogy a zsidók és van nekik egy névsoruk.
07:03
LOOOOOOOL Ne viccelj már. Áh most felröhögtem. Jajj de gonoszul néz, jajj!
Az ország legveszélyesebb embere jelenleg:
bálnaszáj, sötét, gonosz tekintet, fekete, göndör haj, megtévesztés, munkakör, név.
Ahj, egyre nevetségesebb vagy. Még a nőnek aki mellette áll is gonoszabb a tekintete, Schiffernek leginkább táskás kimerült szemei vannak, sőt, még a szája is nagyobb valamivel a nőnek. Sötét a szeme, mert sötét a szeme. Nekem is barna például, most zsidó lettem? Nekem barna a hajam. Akkor úgy néz ki, hogy csak fél zsidó vagyok.
Hol göndör a haja amúgy?
A név alapján nekem előbb tűnik nyugatinak, mint izraelinek. Munkakör szempontjából, ha a politikára érted, akkor a jobbik is zsidó párt. Megtévesztés?
Nem nagyon érdekel engem az LMP, de azért egy normális, értelmes ember speciel nem von le ilyen következtetéseket.
Akkor az SZDSZ-ből se vonj le következtetéseket, meg abból, hogy ez az SZDSZ 2.0. Meg hogy már abban sem voltak, és az LMP-ben sincsenek gojok. Az ilyen agymosottakat nem lehet meggyőzni. Ennél már csak egy rabbi lenne zsidóbb külsejű. Te hány éves vagy? Inkább a kérdésre válaszolj ahelyett, hogy kétségbe vonod mondjuk a Mazsihisz elnökének származását.
Még egyszer a te mindig őszinte fajtársad:
http://www.youtube.com/watch?v=4C9tgMQQxlk
Kedves a mosolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!