Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj, hogy a zsidók...

Miért baj, hogy a zsidók aránya 50-80% a magyarországi politika vezetői, a gazdaság vezetői, a média, újságírók, művészek között?

Figyelt kérdés

Lásd pl. ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=bQCxehnoEsM

2010. szept. 21. 08:50
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Valahol, valaki egyszer írta, hogy ha az egész nyugat zsidó befolyás alatt van (ezt gondolják a hungaristák, neonácik, jobbikosok) és hozzánk képest rettentően jól élnek, akkor nem pont a zsidók a jók?

Folyamatosan üti az antiszemita felfogás saját magát, én szimplán lesza.rom.

Amúgy vicces, hogy te már arcról meg tudod állapítani, hogy ki a zsidó, és ki nem. Ha valakinek nagy az orra, biztos nem lehet genetikai véletlen, automatikusan zsidó, mi?

2010. szept. 21. 13:40
 32/46 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező.Ezek gyűlölnek minket ahol lehet keresztbe tesznek.Amúgy az Lmp tényleg 90%-ban zsidó bár sajnos egyre több magyart fertőz meg a liberalizmus eszméje.
2010. szept. 21. 14:44
 33/46 anonim ***** válasza:

Tényleg az akinek zsidó a vallása annak más az arca.

Tehát én keresztény vagyok de ha átváltok zsidó vallásra akkor megváltozik az arcom?

HA valakinek a felmenőiben volt zsidó akkor azt utálni kell?

Mi van ha a te anyádnak az anyának az anyának az anyának za anyának az anyának az apja zsidó volt? Én is ismerek Szekerest és Schiffert de nem zsidók. Vicces hogy már a nevek alapján valaki zsidó. PL: Orbán az cigány név. ÉS a Ráhel-t is már sokszor cigányok adják neki.

De igazából semmi értelme téged győzni, hisz a jobbiknál a metapédiánál és a kuruc.infonál nem szoktál tovább nézni. MI?

Szerinted a metapédiát kik írják? Tuti, hogy a zsidók és van nekik egy névsoruk.

2010. szept. 21. 17:54
 34/46 A kérdező kommentje:
Bizony, ha valaki arra vetemedik, hogy felveszi a zsidó vallást, az is csak egy nagyon önző, rossz ember lehet (pl. Madonna). Vannak zsidó típusok, és ez nem egyenlő a nagy orral, agymosott. Schiffernél például bálnaszáj, sötét, gonosz tekintet, fekete, göndör haj, megtévesztés, munkakör, név.
2010. szept. 22. 07:03
 35/46 anonim ***** válasza:
Szegény Schiffer! Ateistaként egyszer azt mondják rá, hogy zsidó, egyszer meg azt hogy szcientológus.
2010. szept. 22. 12:00
 36/46 anonim ***** válasza:
54%

07:03

LOOOOOOOL Ne viccelj már. Áh most felröhögtem. Jajj de gonoszul néz, jajj!

2010. szept. 22. 15:23
 37/46 A kérdező kommentje:

Az ország legveszélyesebb embere jelenleg:

http://www.youtube.com/watch?v=FHdGvP468RM

2010. szept. 22. 17:24
 38/46 anonim ***** válasza:

bálnaszáj, sötét, gonosz tekintet, fekete, göndör haj, megtévesztés, munkakör, név.

Ahj, egyre nevetségesebb vagy. Még a nőnek aki mellette áll is gonoszabb a tekintete, Schiffernek leginkább táskás kimerült szemei vannak, sőt, még a szája is nagyobb valamivel a nőnek. Sötét a szeme, mert sötét a szeme. Nekem is barna például, most zsidó lettem? Nekem barna a hajam. Akkor úgy néz ki, hogy csak fél zsidó vagyok.

Hol göndör a haja amúgy?

A név alapján nekem előbb tűnik nyugatinak, mint izraelinek. Munkakör szempontjából, ha a politikára érted, akkor a jobbik is zsidó párt. Megtévesztés?

Nem nagyon érdekel engem az LMP, de azért egy normális, értelmes ember speciel nem von le ilyen következtetéseket.

2010. szept. 22. 17:48
 39/46 A kérdező kommentje:

Akkor az SZDSZ-ből se vonj le következtetéseket, meg abból, hogy ez az SZDSZ 2.0. Meg hogy már abban sem voltak, és az LMP-ben sincsenek gojok. Az ilyen agymosottakat nem lehet meggyőzni. Ennél már csak egy rabbi lenne zsidóbb külsejű. Te hány éves vagy? Inkább a kérdésre válaszolj ahelyett, hogy kétségbe vonod mondjuk a Mazsihisz elnökének származását.

Még egyszer a te mindig őszinte fajtársad:

http://www.youtube.com/watch?v=4C9tgMQQxlk

Kedves a mosolya.

2010. szept. 22. 19:16
 40/46 anonim ***** válasza:
54%
Aztán mi van akkor, ha ezek az emberek zsidók? Pont leszarom, hogy mi a vallásuk. Mellesleg a metapedia, és a megbízhatóság... Ne viccelj.
2010. szept. 22. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!