Miért baj, hogy a zsidók aránya 50-80% a magyarországi politika vezetői, a gazdaság vezetői, a média, újságírók, művészek között?
"zsidó nevű gyerekek"
Húú de komoly! Ennyire idióta vagy? ! Nézd már meg hány keresztény családban adnak ószövetségi eredetű nevet a gyerekeknek! Szinte mindegyikben. Nem véletlenül.
Keresztneveink nagy része héber, a sok görög, török, latin er. név mellett. Eredeti magyar nevünk alig van.
Már az előző zsidópártból sem nagyon volt goj a parlamentben, és ránézésre mindenki zsidó az LMP-ből is (egy cigány mellett), az ideológiájuk eleve olyan.
Orbán vitatható, de sokan mondják, gyerekei neve pl. Ráhel, Sára, és Iványi Gábor zsidó szektavezér keresztelte, felesége is necces.
:) Na jó hát így nem megyünk semmire. Talán ha ezeket az állításokat alátámasztanád. Mert én most kapásból fel tudok neked sorolni egy rakás LMP-st aki nem zsidó. A programjukkal meg nem tudom mi a bajod, pont azt a neoliberális gazdaságpolitikát utasítja el amit az SZDSZ és az MDF olyannyira erőltetett.
Orbán sem hinném hogy zsidó, de szerintem Fodor sem és Szekeresről se gondolnám.
Amúgy meg ha így is van akkor mi van? A magyarok szavazták be őket, a többség tehát azt szeretné ha ők vezetnék az országot. Ez van.
Akkor nézzük az LMP parlamenti frakcióját:
Vágó Gábor nem zsidó, Schiffer ateista, Mile Lajos nem zsidó, Szabó Rebeka sem, Dorosz Dávid, Ertsey Katalin, Ivády Gábor, Jávor Benedek, Karácsony Gergely sem zsidók, Osztojkán sem zsidó (ő cigány származású), Szilágyi László és Szilágyi Péter sem hiszem, hogy az lenne.
A többiekről nem tudom.
Csak egy kis adalék az általad zsidónak vélt Jávor Benedekről:
Középiskolai tanulmányait a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban végezte, majd az ELTE biológus szakán szerzett diplomát 1997-ben, ugyanitt 2006-ban biológia tudományokból doktorált. 1998-ban ösztöndíjjal Brüsszelben, 2007-ben Párizsban kutatott.
1998-tól a Pázmány Péter Katolikus Egyetem környezetjogi tanszékének oktatója, vendégoktatóként több más intézményben is megfordult (ELTE ÁJK, ELTE TÁTK, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem). Kutatási területe a környezeti etika és filozófia (ezen belül megkülönböztetetten a jövő nemzedékek érdekeinek megjeleníthetősége)...
Tuti zsidó.:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!