Meg is érdemelné a magyar nép, ha nem jönne gáz télen?
Figyelt kérdés
Szerintem igen. Ez egy olyan telhetetlen és elvtelen nép lett, hogy ez lenne a legjobb.
Szerintem nincs más ország a Földön, ahol a gazdagok környezetszennyezését nem megakadályozni próbálják, hanem megmagyarázni.
2022. júl. 5. 23:06
61/67 A kérdező kommentje:
Megintcsak ostobaságokat beszélsz. A 60-as IQ nem csak azt jelenti, hogy meglehetősen rosszul válaszolsz a tesztben feltett kérdésekre, hanem azt is, hogy gyengék az értelmi képességeid.
(Persze gyenge értelmi képességekkel ezt se fogod megérteni, szóval csak meddő szó, amit leírok.)
2022. júl. 7. 07:42
62/67 anonim válasza:
Ha te magad nem érted az általam leírtakat, akkor probléma a te értelmi képességeddel, és megbocsáss, de ezt nem vagyok hajlandó magamra venni. Részemről a vitának ezt a vonulatát lezárom. Javaslom végigolvasni újból a válaszaimat, egy köteg piszkozatpapír és írótoll társaságában, a kijegyzetelés a gyönge szellemi képességűeknek is szokott segíteni a megértésben és a logikus gondolkodásban. Ha megvan kb. 5-10 oldal jegyzet, akkor megengedem hogy jelentkezz, de addig kuss van.
63/67 A kérdező kommentje:
"de ezt nem vagyok hajlandó magamra venni"
Persze, hogy nem vagy hajlandó magadra venni. Nehéz lenne feldolgozni, hogy csekélyek az értelmi képességeid, és ez változni se fog.
2022. júl. 7. 09:34
64/67 anonim válasza:
Azt már elérted szerintem, hogy inkább nem írom le minek tartanak itt az oldalon.
65/67 qkker1 válasza:
Én leírom,
egy retardált provokatőr!
66/67 anonim válasza:
Ostoba, pöcegödörszagú komcsi! Abból is az ostobább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!