Meg is érdemelné a magyar nép, ha nem jönne gáz télen?
Szerintem igen. Ez egy olyan telhetetlen és elvtelen nép lett, hogy ez lenne a legjobb.
Szerintem nincs más ország a Földön, ahol a gazdagok környezetszennyezését nem megakadályozni próbálják, hanem megmagyarázni.
"Az volt a reklám, hogy együtt majd sokkal jobb lesz, majd mi is nyithatunk cukrászdát Bécsben.
A végén meg oda jutunk, hogy együtt süllyedünk el és nem csak mi nem nyithatunk majd Bécsben cukrászdát, de senki sem."
És még az eu-s minimálbérek is elmaradtak. Olyanok felemlegetése is rémlik akkor tájról.
Cár atyuska épp a gyakorlatba ülteti azt a tényt, hogy a világot az tudja uralni akinél a nyersanyag van.
EU: Szankciók, ezzel vége az oroszoknak, közben nem baj ha megfagyunk és egekbe szállnak az árak.
Ruszkik: Csap elzár, rubel árfolyam egekben, az ország bevétele az egekben, kína és india boldogan vásárolja fel tőlük a nyersanyagot.
Na akkor ki veszít és nyer vajon?
Nem konkrétan a szankciókra gondolok, hanem úgy általában. Egyszer megkérdeztem ezen az oldalon, hogy ha teljesen elzáródik a Magyarországra jövő kőolaj, akkor a Magyarországon lévő mennyiséget hogyan kellene elosztani. Kb. egyetértés volt az ottani válaszolók közt, hogy pontosan ugyanúgy kellene elosztani, mintha jönne az olaj. Vagyis az autósok megtankolják az autójukat, amiben aztán egyedül utaznak.
Nyilván autós volt a legtöbb válaszoló, de így is szörnyű képet fest a néplélek állapotáról. Jobb is lenne, ha elzárnák a kőolajat néhány hónapra csak azért, hogy kiderüljön milyen a magyar nép válságkezelő képessége. Aztán a tapasztalatból meghozzuk a megfelelő intézkedést. Például a magyarság mielőbbi megszüntetését migránsokkal. (Vagy ha éppen példamutatóan viselkedik a magyar nép, akkor az annak megfelelő intézkedést.)
Nézzük csak: Megdolgoztam a pénzért amiből az autót vettem, hogy közlekedhessek vele? Megdolgoztam a pénzért amiből az üzemanyagot vásárolom?
Innentől nem néplélekről szól a dolog, hanem arról, hogy én megdolgoztam azért, hogy az autóval utazzak és ne a tömegközlekedésen.
Látjátok 16-os válaszolót?
Mielőtt azzal jönne valaki, hogy csak kitaláltam az egészet, vagy hogy csak egy szűk kisebbség állította ezt.
Tipikus proli vagy akinek a szál micsodáján kívül semmije sincs, ennyi.
Ha neked szar akkor legyen mindenkinek az ugyebár. Ismerjük a fajtád.
#19 Minek olvasson utána?
Ott van a fejében az egész, látod milyen jól csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!