Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg is érdemelné a magyar...

Meg is érdemelné a magyar nép, ha nem jönne gáz télen?

Figyelt kérdés

Szerintem igen. Ez egy olyan telhetetlen és elvtelen nép lett, hogy ez lenne a legjobb.

Szerintem nincs más ország a Földön, ahol a gazdagok környezetszennyezését nem megakadályozni próbálják, hanem megmagyarázni.

2022. júl. 5. 23:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most, hogy a "46-os" közölte veled, hogy nem tetszik neki amit csinálsz, hajlandó lennél válaszolni arra amit a legelején feltettem neked kérdésként már a 6. kommentben?

Már hogy az építő mondanivaló hogy szóba került, jó lenne ha nem ugranád át lazán a kérdéseket, scak mert nem tetszik.

2022. júl. 6. 18:34
 52/67 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan milyet nem írtál?"

"Szóval nem helyesled a nagy gázfogyasztást, de helyesled, hogy az autósok akkor is utazhassanak egyedül, ha már csak Magyarországról jön az olaj, és ki tudja mikor jön ismét külföldről is? Ez meglehetősen paradox." --> Ez a te állításod volt.

"Kiderült számomra, hogy te akkor se diszkriminálnád az autósokat, ha már csak Magyarországról jönne olaj. Ha rosszul értelmeztem, az kizárólag a te folytonos mellébeszélésed és válasz elől kitérésed miatt van."

Már korábban megállapodtunk abban, hogy a kisembernek, a köznépnek nincs befolyása, így nem tud diszkriminálni senkit, semmit, ahogyan én magam sem. Sokkal nagyobb rendszer az amelyik befolyással rendelkezik és torzult elveit saját céljainak megfelelően rákényszeríti a népre.

Azt is megbeszéltük több példán keresztül, hogy mi van az olajjal, mi jelenthet kiutat és hogyan kapcsolódik ez a politikához. Mi a kérdés?

2022. júl. 6. 18:36
 53/67 A kérdező kommentje:

"Mi a kérdés?"

Az, amit beidéztél tőlem. Ha csak Magyarországról jönne olaj ...

Te erre úgy tűnik genetikailag képtelen vagy válaszolni. Te csak azt bírod ismételgetni, hogy kisember blabla.

2022. júl. 6. 19:00
 54/67 A kérdező kommentje:

"Szerinted az lenne helyes hogy szankciózzunk és ne vegyünk orosz gázt, nem?"

Nem.

Remélem megkaptad a választ. A hozzászólás többi kérdésére nem válaszolok, mert azok a kérdések feltételezik, hogy az elsőre igennel válaszoltam.

2022. júl. 6. 19:02
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

"Az, amit beidéztél tőlem. Ha csak Magyarországról jönne olaj ..."

Az nem kérdés, hanem a te állításod, feltételezésed, amely nem értelmezhető.

2022. júl. 6. 19:20
 56/67 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, még várom a válaszod a 6. kommentre!
2022. júl. 6. 19:36
 57/67 A kérdező kommentje:

Szerinted mire válaszoltam az 55-ben, ha nem a 6. kommentre?

2022. júl. 6. 19:48
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
#58 Gondoltam hogy nincs rá válaszod, de jó hogy megerősítetted.
2022. júl. 6. 22:30
 59/67 A kérdező kommentje:

"Az nem kérdés, hanem a te állításod, feltételezésed, amely nem értelmezhető."

Neked meg az IQ-d nem haladja meg a 60-at, ha nem tudod értelmezni azt a feltételezést, hogy "ha csak Magyarországról jönne gáz".

2022. júl. 6. 22:36
 60/67 anonim ***** válasza:
100%

"Neked meg az IQ-d nem haladja meg a 60-at, ha nem tudod értelmezni azt a feltételezést, hogy "ha csak Magyarországról jönne gáz"."

Érdekes. Te már találkoztál olyan IQ teszttel, amelyik tartalmazza a mondatodat? Ha nem, akkor az állításod alaptalan. Ha igen, akkor van mondjuk 50-ből egy ilyen kérdés, amely 2%-al befolyásolja a végeredményt, ez elhanyagolható, szintén azt kaptuk hogy a feltevés alaptalan. Pusztán elemi matematikai megfontolás útján.

Egyébiránt nekem sajátos elveim vannak. Szankció helyett nevelni kell, ezért is értelmezhetetlen számomra a feltevésed.

2022. júl. 6. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!