Meg is érdemelné a magyar nép, ha nem jönne gáz télen?
Szerintem igen. Ez egy olyan telhetetlen és elvtelen nép lett, hogy ez lenne a legjobb.
Szerintem nincs más ország a Földön, ahol a gazdagok környezetszennyezését nem megakadályozni próbálják, hanem megmagyarázni.
Akkor most, hogy a "46-os" közölte veled, hogy nem tetszik neki amit csinálsz, hajlandó lennél válaszolni arra amit a legelején feltettem neked kérdésként már a 6. kommentben?
Már hogy az építő mondanivaló hogy szóba került, jó lenne ha nem ugranád át lazán a kérdéseket, scak mert nem tetszik.
"Pontosan milyet nem írtál?"
"Szóval nem helyesled a nagy gázfogyasztást, de helyesled, hogy az autósok akkor is utazhassanak egyedül, ha már csak Magyarországról jön az olaj, és ki tudja mikor jön ismét külföldről is? Ez meglehetősen paradox." --> Ez a te állításod volt.
"Kiderült számomra, hogy te akkor se diszkriminálnád az autósokat, ha már csak Magyarországról jönne olaj. Ha rosszul értelmeztem, az kizárólag a te folytonos mellébeszélésed és válasz elől kitérésed miatt van."
Már korábban megállapodtunk abban, hogy a kisembernek, a köznépnek nincs befolyása, így nem tud diszkriminálni senkit, semmit, ahogyan én magam sem. Sokkal nagyobb rendszer az amelyik befolyással rendelkezik és torzult elveit saját céljainak megfelelően rákényszeríti a népre.
Azt is megbeszéltük több példán keresztül, hogy mi van az olajjal, mi jelenthet kiutat és hogyan kapcsolódik ez a politikához. Mi a kérdés?
"Mi a kérdés?"
Az, amit beidéztél tőlem. Ha csak Magyarországról jönne olaj ...
Te erre úgy tűnik genetikailag képtelen vagy válaszolni. Te csak azt bírod ismételgetni, hogy kisember blabla.
"Szerinted az lenne helyes hogy szankciózzunk és ne vegyünk orosz gázt, nem?"
Nem.
Remélem megkaptad a választ. A hozzászólás többi kérdésére nem válaszolok, mert azok a kérdések feltételezik, hogy az elsőre igennel válaszoltam.
"Az, amit beidéztél tőlem. Ha csak Magyarországról jönne olaj ..."
Az nem kérdés, hanem a te állításod, feltételezésed, amely nem értelmezhető.
Szerinted mire válaszoltam az 55-ben, ha nem a 6. kommentre?
"Az nem kérdés, hanem a te állításod, feltételezésed, amely nem értelmezhető."
Neked meg az IQ-d nem haladja meg a 60-at, ha nem tudod értelmezni azt a feltételezést, hogy "ha csak Magyarországról jönne gáz".
"Neked meg az IQ-d nem haladja meg a 60-at, ha nem tudod értelmezni azt a feltételezést, hogy "ha csak Magyarországról jönne gáz"."
Érdekes. Te már találkoztál olyan IQ teszttel, amelyik tartalmazza a mondatodat? Ha nem, akkor az állításod alaptalan. Ha igen, akkor van mondjuk 50-ből egy ilyen kérdés, amely 2%-al befolyásolja a végeredményt, ez elhanyagolható, szintén azt kaptuk hogy a feltevés alaptalan. Pusztán elemi matematikai megfontolás útján.
Egyébiránt nekem sajátos elveim vannak. Szankció helyett nevelni kell, ezért is értelmezhetetlen számomra a feltevésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!