Báyer Zsolt egy személyben testesíti meg a magyar nép kultúráját?
Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 16:08
1/13 anonim válasza:
Csak a jobboldalét, a balosok nem ennyire primitívek.
2/13 anonim válasza:
A fidesz nem jobboldali szerintem....ők csak elvtelen bűnözők.
Bayert szerintem nehéz felvállalni
3/13 Molyember válasza:
Ha ő a magyar nép kultúrájának megtestesítője, akkor én inkább román vagyok, mint Rapport Richárd.
Persze, ez csak elméleti kérdés, mert Bayer nem testesít meg semmi ilyesmit. Ha nem lenne ennyire alpári, a nevét se tudná senki.
5/13 anonim válasza:
Magyarként az enyémet biztos nem. (Bár egyesek szerint aki nem turbónacionalista, az nem is magyar.)
6/13 anonim válasza:
Azt neked is értened kell, a fidessben inden mért, és pontosan megtervezett. Egy ilyen sudribunkó nem véletlenül szólal meg, és nem akármit mond. Amit mond, azt kutatóintézetek visszamérték: igen, ezt akarja hallani a magya rparaszt. Az átlag gyökér fidesszavazó.
Igen, ez az ország ennyire mélyen van.
Aljas, büdösbunkó fasiszta semmirekellő.
Bayer csak a rá osztott szerepét játssza.
7/13 anonim válasza:
Nagyon gáz azaz ember. Amúgy miért írsz ki ezer kérdést róla? Ha egyszerűen csak ignorálná őt mindenki, hamarabb eltűnne.
8/13 anonim válasza:
Nem hiszem, inkább csak a legalja rokkantszékből verekedős kádárgenyó fideszesek "kultúráját". Ismerek olyan embert aki nagy fanatikus fideszes, csomó kérdésben elég csőlátású, de egyébként emberileg egy tök korrekt figura, nem ilyen vérszomjas fidesztálib.
9/13 anonim válasza:
A prolik kultúráját testesíti meg ez a primitív őslény
10/13 anonim válasza:
Bayer Zsolt és a kultura szó teljesen értelmetlen egy mondatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!