Mi a véleményetek arról hogy direkt egy LMBTQP embert ültettek Orbán Viktor mellé a NATO találkozón?
A spanyol NATO csúcson tartott díszvacsorán egy LMBTQP embert ültettek doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr mellé,Xavier Bettel luxemburgi kormányfő meleg férjét, az építészként dolgozó Gauthier Destenayt.
Mi a véleményetek a NATO provokációról?
"az adott társadalom szabályaitól függ hogy házasság-e vagy sem ahol élnek, emiatt ők házasok"
A luxemburgi állam szemében. Attól még nagyon sokak szemében nem.
Nem unod még a kérdéseket?
Nincs róla véleményem. Én is leülök jókat beszélgetni és nevetni a teljesen ellentétes politikai nézeteket valló barátommal, és vitázunk is akár, kulturáltan politikáról is. Ez még semmit nem jelent. Nem zavarja az aurám.
#62 Irreleváns az a "nagyon sokak" véleménye.
Ilyen alapon tegyük fel, hogy ha én hülyeségnek tartom a monarchiát és a királyságot, attól még II. Erzsébet megszűnik brit királynőnek lenni? Hát nem, mivel a brit jogszabályok attól biztosítják neki az államfői és királynői létet élete végéig. Tarthatom elavultnak és régimódinak a monarchia rendszerét, mondhatok én olyat, hogy szerintem ő nem királynő mert már nem a középkorban élünk, az ő életét ez nem érinti, mivel a brit társadalom elfogadja őt saját államfőjének (amibe nekem egy másik ország állampolgáraként alapból nincs is beleszólásom), a brit nemzetet továbbra is ő fogja képviselni (meg ha csak jelképesen és valódi hatalom nélkül is), ő neki továbbra is meglesz a királynői címe egészen addig míg meg nem hal vagy le nem mondd róla és továbbra is az UK adófizetői eltartják el őt és vígan éli az életét. Tehát, ahogy az én szavaimnak semmilyen hatása nincs arra, hogy ő valóban királynő-e vagy sem mivel ez nem szubjektív hanem egy objektív tény mivel a brit társadalom és jog szerint ő az.
Ugyanígy egy luxemburgi (vagy bármely más nyugati országbeli) jogszabályok szerinti házasság nem lesz érvénytelen csak azért mert itt Mo-n pár ember szóban érvényteleníti. Attól nekik a papirjuk meglesz róla és a vele járó jogokkal rendelkezni fognak.😉 Az meg, hogy Magyarországon hivatalosan nem ismerik el az őket nem érinti mert nem magyar állampolgárok és nem itt élnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!