Mi a véleményetek arról hogy karácsony Gergely szerint megbüntették őket az ellenzéki szavazók?
Karigeri szerint azért vesztették el a fővárost mert a szavazóik is látják,az ellenzék alkalmatlan.
Mi a véleményetek?
Megérdemlik, és mellesleg KG keze is benne van.
Üdv, egy ellenzéki.
3# "odaraktak egy totál amatőr, félbolond miniszterelnökjelöltet, aki még értelmeset se tudott nagyon szólni, mégis mire számítottak?"
Ha jól emlékszem ti, ellenzéki szavazók raktátok oda ezt a félbolondot , aztán ismeretlenül istenítettétek... szóval azért kezeljük helyén a dolgokat...
#5 én ellenzékiként tuti nem szavaztam akkor (2021 október) arra a félbolondra.
Persze, a többség igen. Nem tudom, mit gondoltak ezek az emberek...
Szerintem nem MZP-vel volt a gond, bárkit ugyanígy legyilkolt volna a fidesz propagandagépezete. Persze majd pont Dobrevvel vagy Karácsonnyal nyertek volna, akiket évek óta karaktergyilkolnak. És az ellenzéki szavazók nagy része sem bírja őket, lásd előválasztás.
Ez a hat párt végleg megbukott, ellenzéki testvéreim kár rájuk a szavazatot pocsékolni 26-ban. Inkább juttassuk be a Kutyákat 20%-kal.
Sztem még évekig fog tartani az a vita, és mindenkit megoszt, kivel lehetett volna nyerni, kivel nem. Én csak a véleményem írom le, miszerint Karácsony is, Dobrev is sokkal összetettebb, jobb kampányt rakott volna le. Azt nem állítom, hogy nyertek is volna, de az ellenzék is sokkal jobban összezárt volna mögöttük, mint MZP mögött. A valóság már nem derül ki.
Azzal egyetértek, hogy többet én se adom nekik az X-emet, ha fejreállnak se. De persze a Fideszre se, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!