Mi a véleményetek arról hogy újra győzött Orbán Viktor, megszünik az utolsó magyar LMBTQP magazin is?
Figyelt kérdés
Az LMBTQP lobbi is válságba került,nincs több pénz propaganda újságra.
Mi a véleményetek az újabb Orbán győzelemről?
#gazdaság #jobboldal #ellenzéki összefogás #Mi Hazánk #LMBTQP #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr
2022. máj. 31. 23:35
A kérdező szavazást indított:
Örülök neki hogy Orbán Viktor újabb győzelmet aratott az LMBTQP lobbi felett✅😎🇭🇺🧡🍊
Nem örülök neki hogy Orbán Viktor újabb győzelmet aratott az LMBTQP lobbi felett🚫☹️🏳️🌈💔🍆
54 szavazat
1/20 anonim válasza:
Te egyébként ezeket a kérdéseket szorgalomból gyártod? Vagy valaki megbízott ezzel?
2/20 A kérdező kommentje:
Önszorgalomból.
2022. máj. 31. 23:40
3/20 anonim válasza:
Kérdező, mi köze Orbánnak ennek a lapnak a megszűnéséhez?
Még az általad belinkelt cikkben is azt írják le, hogy nincs hirdetőjük, nincs olvasójuk és drágán, bizonytalanul tudtak csak megjelenni.
Online folytatják.
Mielőtt mindenki nekilendül túltolni a biciklit, pont fideszes vagyok és pont lesz..om, hogy megjelenik-e vagy sem ez a lap. Szimplán hülyeség a kérdés.
4/20 anonim válasza:
Brühü-ühü,hozok egy zsebkendőt.😢
5/20 anonim válasza:
Szerencsére most hallok először (és ahogy látom, egyben utoljára is) erről a magazinról. :)
6/20 anonim válasza:
Nagy örömünkre Orbán fog leghamarabb megszűnni :)
7/20 anonim válasza:
Online módit csomó lap csinálja... ez a technológiai fejlődés hozza magával, én is rájöttem, hogy E-book olvasón jobb olvasni, mint megvenni 100 könyvet és aztán nézni, hogy a könyvek hogy szorítanak ki engem... a lakásból...
8/20 anonim válasza:
Ingyenes volt. Vajon honnan volt rá pénz?
9/20 anonim válasza:
LMBTQ magazin? Nem úgy volt, hogy ilyenek nem léteznek, csak Orbán találja ki?
10/20 anonim válasza:
Ez valóban érdekes, úgy szólt eddig a fáma, hogy nincs ilyen propaganda... mondjuk most már tényleg nincs is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!