Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megéri online...

Szerintetek megéri online folytatni a PestiTV-t v 2 év múlva ugyanúgy bezárják őket?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 04:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

De ismerem, belenéztem időnként.

Nem néztem napi szinten, az igaz.

Ha hülyeségeket beszél, oké. Akkor sem hagyták, hogy kifejtse az álláspontját, így nem volt értelme behívni.

Attól még, hogy hülyeségeket beszél - szerinted - ő egy választott politikus volt, aki képviselni szándékozott az embereket. Ez nem indok arra, hogy akkor beléfojtsák a szót. Másrészt meg az hogy hülyeséget beszél egy elég relatív dolog. Az ország 30-40% -a szerint nem beszélt hülyeséget, aki rá szavazott, ezt az érvet nem tudom elfogadni.

Nem kell ugyan olyannak lennie, csak arra akartam rávilágítani, hogy az egyikben hagyják értelmesen megnyilvánulni a másik oldalt képviselő vendéget, a másiknál meg semmi célja nem volt a beszélgetésnek a másik oldal nevetségessé tételén , lejáratásán kívül.

El lehet játszani, hogy ez egy jó tévé volt, de ahogy az eredmény is mutatja, nem érte meg fenntartani, mert olyan kevesen nézték. (Bár hivatalosan egyszer sem adták ki a nézettségi adatokat Jesziék) De ha annyira nyereséges lett volna, gondolom nem zárták volna be.

2022. júl. 1. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
28%
Nem hiszem, hogy nagy kereslet lesz rá.
2022. júl. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!