Ncorerol szedtem le filmet de stoppoltam egy ideig, majd ujra elinditottam. Attol ugyanugy fogja folytatni a seedelést?
49 óra 22p et ir.
Es ha sok gigas dolgokat szedek le, es toltok vissza. Akkor gondolom hamarabb jutok elorebb es hamarabb kapok rangot.
Es szerintetek filmeket megeri feltolteni? Ha igen miert? Es jar valami jutalom erte?
Nem is feltétlenül a mennyiség a lényeg, inkább az hogy mennyire népszerű a dolog, mert annál várható még letöltő akinek seedelni tudsz.
Direkt feltölteni nincs sok értelme, rengeteg szabály van aminek meg kell felelni, ha nem vagy releaser akkor nagy eséllyel csak olyan dolgot találsz más oldalakon ami már ott is fent van, a dupe szabály miatt pedig nem lehet feltölteni olyan dolgot, ami már eleve fent van. Plusz még büntetnek, korlátoznak is ha rosszul csinálod. Akkor inkább csak állj be seedbe népszerű torrenteknél, amit máshonnan letöltöttél (igazából ez sem számít, hiszen aránymentes az oldal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!