Ha oktatót váltok iskolán belül ugyanúgy a 8. órától fogom folytatni a másik oktatóval, vagy előröl kezdjük?
Figyelt kérdés
2016. szept. 29. 12:04
1/5 anonim válasza:
?
Azt az oktató dönti el, hol tartasz a tanulásban.
2/5 anonim válasza:
Két dolgot vegyél figyelembe! Az oktatóváltásnak oka volt. Nem feladata az, hogy a hibát a kollégában vagy benned keresse. Valami biztosan nem stimmel. Ki kell derítenie, hogy mi az. Ezért biztosan kisebb forgalmú, problémamentesebb helyre visz első 1-2 alkalommal. Ez alatt felméri, hol tartasz, s merre tovább. Ez alapján dönthet úgy, mindent előröl kezd, de úgy is, hogy belecsaptok a lecsóba.
3/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm!
2016. szept. 29. 12:44
4/5 anonim válasza:
A kötelező óraszámba beleszámítanak a már levezetett órák. Az, hogy mennyire tudsz vezetni, más kérdés.
5/5 anonim válasza:
Beleszámít, tehát neked a 9.órád lesz papíron, de valószínű pályára vagy gyér forgalmú helyre visz hogy lássa mizu, de lehet hogy 8óra semmire ment el és nála szükséged lesz még 30órára hogy mindent átvegyetek az ő módszere szerint, akkor végülis 30órából lesz meg csak 8 lehet kuka volt hisz valamiért váltották. Ha megnyugtat nekem elmondta az oktatóm hogy a 30óra viszonylag kevés a sikeres vizsgához, kevés embernek sikerül ennyi után elsőre, a 40-50óra az átlag.
Nekem 30után lett meg elsőre, de nálunk a családban ez öröklődő, fiús lányként nőttem fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!