Szerintetek megéri online folytatni a PestiTV-t v 2 év múlva ugyanúgy bezárják őket?
Az online üzemeltetéshez gyakorlatilag alig kell valami felszerelés, meg a rezsije is potompénzből megvan.
Azért egy tv stúdió és az alkalmazottak fenntartása nagyon sokkal többe kerül mint az online felület.
Ha néhány kormánypárti pénzember ad nekik pénzt, és közösségi finanszírozásból is bejön valamennyi, akkor fenn tudják tartani. Nekik megéri, pluszban fognak kijönni valószínűleg.
A közbeszédnek, az értelmes vitakultúrának annál nagyobb kárt fognak okozni továbbra is, attól tartok. Nem beszélve a nyílt uszításról, gyűlöletbeszédről
Ezek a dízpintyek akik csinálják, a piacon a langyos vízre valót sem keresik meg.
Mekkora sivalkodás volt belőle, amikor karácsony előtt nem kapták meg az állami apanázst.
Ki az aki ezeket a kreténeket önként, kényszer nélkül finaszírozná? Még a jól idomított, fidernyák törzsszavazók is mást néznek.
A válaszokból is látszik, hogy nagyon is megéri folytatni.
Ami ellen ennyire sivalkodnak a ballibek azt mindig nagyon kell nyomni, mert az nekünk fontos és jó ha megvalósul.
Nem vagyok ballib, csak zavar a pusztító alpáriság és győlöletkeltés, az árkok ásása a magyar emberek között.
Úgy néz ki a kormánynak is addig érte meg a putyinista normálisok lázadása, amíg fel kellett hajtani a Fideszes szavazatokat. Ilyen színvonaltalan bagázs soha az életben nem kerülne semmilyen képernyőre sehol máshol.
Miért nem lehet egy értelmes, konstruktív jobboldali TV-t, youtube csatornát felhúzni? Én is nézném, és szükség lenne rá, de komoly pofával Huth Geriékre azt mondani, hogy jó, ha megvalósul az elég gáz.
"csak zavar a pusztító alpáriság és győlöletkeltés"
Pontosan mire gondolsz?
A melegekkel szemben több adásban előfordult uszítás. Volt, hogy legitimálták a velük szembeni erőszakot ( +meg kellene cipőzni őket+ ).
Budaházi Edda állatokhoz hasonlította őket egy vitában, amikor az Osváth Zsolti is bent volt.
Volt eset, hogy valaki a pszichológusokról beszélt a műsorban, és az egyik csávó kiröhögte , hogy ez alibi szakma :D
Teljesen bomlasztó, nem segítette az ellentétek közeledését ez a színvonal.
Amikor néztem, nem azt éreztem, hogy érvek és értékek mentén zajlik a kommunikáció, hanem csakis és kizárólag érdek mentén, ami a jelenlegi hatalom kiszolgálása.
Én nem a jobboldaliság miatt sivalkodó libsi vagyok, csak szeretném ha közelednének az oldalak, mert nagyon nagy gyűlölet van ebben az országban. Ez a tévé ezt a gyűlöletet tovább szítja, és teljesen ellenkezik az én értékrendemmel, és szerintem sok jobboldali ember értékeivel is.
Hogy olyan szakmai dolgokról ne is beszéljek, hogy amikor behívnak egy ellenzéki figurát, szóhoz sem hagyják jutni. Alapvető újságírói dolgokkal nincsenek tisztában, vagy direkt sz@rnak rá.
Pl. behívták MZP-t, Ábrahám Robi folyamat letámadta, a csávó 1 mondatot alig tudott végigmondani. Amikor a Gulyást behívták, kiröhögték a gyereket, amikor elkezdett a klímaválságról beszélni.
Aki ezt jó tartalomgyártásnak nevezi - oldaltól függetlenül - ott valami nagyon el van csúszva.
Nézz meg egy Partizán műsort, ahova a másik oldalról behívnak egy Fideszest (pl. Fürjes Balázs vagy Révész Máriusz interjú) és hasonlítsd össze színvonalat.
#9 Értem. Szóval nem is ismered a műsoraikat.
Pont hogy ott lehetett "ellenzéki figurákal" találkozni és értelmesen beszélgetni.
Már bocsi, de MZP-t az ATV-ben is lekeverték, akkora hülyeségeket beszélt még akkor is amikor egyértelműen próbált alákérdezni a műsorvezető, mert olyan butaságot mondott hogy már neki volt kínos és ki akarta rántani belőle.
A klímaválságról meg nem is lehet komolyan beszélni olyannal, akinek alapvető problémái vannak a valósággal és a területet érintő technológiai, környezeti információkkal, tényekkel.
Néztem partizán műsort. És? Miért kell ugyanolyannak lennie egy másik műsornak?
te nézed a partizánt, én meg nézem a Hobbistát és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!