Jobbágyok és földesurak! Örültök, hogy újra lesz főispánunk?
Figyelt kérdés
Na megyek befizetem a kapuadót és a füstadót a vármegyeházán. Idehívom a lakatost, hogy csökkentsük a kapuméretet, hogy megrakott szekér ne férjen át, de a Suzuki Swiftem igen, így kapuadót nem kell fizetni 🤣 Átállok elektromos fűtésre, mert így lebonthatom a kéményt, így füstadót sem kell fizetni. Ha befagy a Duna, akkor a Duna jegén lesz megkoronázva I. Viktor királyunk 🤣2022. jún. 22. 08:31
3/4 anonim válasza:
Nem tom gyerekek de ez múlt idézése nekem kicsit ellent mond az "előre megyünk nem hátra"szlogennek.
Ne rontsuk már el, dübörög a gazdaság,a forint értéke üt mindent (is),alacsony adó,magas átlagkereset, világszínvonalú egészségügy, hát ne rontsuk már el ....
Vissza hozunk itt 1000 éves szavakat, gyerekek...
4/4 anonim válasza:
Most nem érünk rá ezzel foglalkozni, fel kell szabadítani angol, walesi, skót, flamand, vallon, holland, dán, svéd és norvég testvérienket a vidéki náci királyok alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!