Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hamarosan újra lesznek földesu...

Hamarosan újra lesznek földesurak és jobbágyok is?

Figyelt kérdés
Ha már visszahozzák az ispánokat

2022. jún. 21. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Nem leszenk, nyilván.

Hozzátéve, hogy míg a vármegye nevet én is támogatom, az ispánt már kissé nevetségesnek tartom...

2022. jún. 21. 23:04
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Már vannak is, csak nem úgy hívják őket.

Minek neveznéd a Mészáros Lőrinc-féléket?

És minek neveznéd azokat, akik 3 műszakban nyomják egy gyárban a szalag mellett, és örülnek, hogy egyáltalán van állásuk?

2022. jún. 21. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Vicc kategória, ami itt megy.
2022. jún. 21. 23:05
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
2es, én nem értem miért Mészárosozik mindenki. Utána néztem az ürgének, nem egy észlény, de a boszorkányüldözés alapján azt hittem a beruházások legalább 60%-át viszi. Mindössze 3%-ot nyer átlag egy évben....
2022. jún. 21. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
4-es, Persze, azért csak 3%-ot, mert ott van még Tiborcz, Garancsi, Vaszily Miklós és még sok más NER-lovag. Sokan valószínűleg ismeretlenek is, mert nem akarják, hogy bekerüljön a köztudatba a nevük.
2022. jún. 21. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

"

2es, én nem értem miért Mészárosozik mindenki. Utána néztem az ürgének, nem egy észlény, de a boszorkányüldözés alapján azt hittem a beruházások legalább 60%-át viszi. Mindössze 3%-ot nyer átlag egy évben..."

És mégis így lett multimilliárdos... ez nem gyanús?

2022. jún. 21. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

#4 Az megvan, hogy többtízezer közbeszerzés zajlik? Százezrestől az ezermilliárdokig. És aligha a mosogatógép cserékre nyújt be pályázatokat.

Persze nyilván az is teljesen rendben van, hogy a kéthetes aranykalászos Lölőke rendelkezik a legtöbb földterülettel az országban.

2022. jún. 21. 23:29
 8/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
51%
Parasztok már vannak. Nem is kevesen. Pedig nem annak születtek.
2022. jún. 22. 07:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Most is vannak.
2022. jún. 22. 08:14
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Északnyugat-Európában feudális államfők vannak (több helyen még egyéb nemesek is), mégsem jobbágy az állampolgár, úgyhogy itt sem lesz.
2022. jún. 22. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!