Hozzátéve, hogy míg a vármegye nevet én is támogatom, az ispánt már kissé nevetségesnek tartom...
2022. jún. 21. 23:04
2/12 anonim válasza:
Már vannak is, csak nem úgy hívják őket.
Minek neveznéd a Mészáros Lőrinc-féléket?
És minek neveznéd azokat, akik 3 műszakban nyomják egy gyárban a szalag mellett, és örülnek, hogy egyáltalán van állásuk?
2022. jún. 21. 23:04
3/12 anonim válasza:
Vicc kategória, ami itt megy.
2022. jún. 21. 23:05
4/12 anonim válasza:
2es, én nem értem miért Mészárosozik mindenki. Utána néztem az ürgének, nem egy észlény, de a boszorkányüldözés alapján azt hittem a beruházások legalább 60%-át viszi. Mindössze 3%-ot nyer átlag egy évben....
2022. jún. 21. 23:08
5/12 anonim válasza:
4-es, Persze, azért csak 3%-ot, mert ott van még Tiborcz, Garancsi, Vaszily Miklós és még sok más NER-lovag. Sokan valószínűleg ismeretlenek is, mert nem akarják, hogy bekerüljön a köztudatba a nevük.
2022. jún. 21. 23:11
6/12 anonim válasza:
"
2es, én nem értem miért Mészárosozik mindenki. Utána néztem az ürgének, nem egy észlény, de a boszorkányüldözés alapján azt hittem a beruházások legalább 60%-át viszi. Mindössze 3%-ot nyer átlag egy évben..."
És mégis így lett multimilliárdos... ez nem gyanús?
2022. jún. 21. 23:13
7/12 anonim válasza:
#4 Az megvan, hogy többtízezer közbeszerzés zajlik? Százezrestől az ezermilliárdokig. És aligha a mosogatógép cserékre nyújt be pályázatokat.
Persze nyilván az is teljesen rendben van, hogy a kéthetes aranykalászos Lölőke rendelkezik a legtöbb földterülettel az országban.
2022. jún. 21. 23:29
8/12 Koplárovics Béci válasza:
Parasztok már vannak. Nem is kevesen. Pedig nem annak születtek.
2022. jún. 22. 07:31
9/12 anonim válasza:
Most is vannak.
2022. jún. 22. 08:14
10/12 anonim válasza:
Északnyugat-Európában feudális államfők vannak (több helyen még egyéb nemesek is), mégsem jobbágy az állampolgár, úgyhogy itt sem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!